Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικό: Βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Αμφιλοχίας!

Έχει ξεκινήσει έρευνα...

2 Ιουλίου 2019 08:51
Τραγικό: Βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Αμφιλοχίας!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 80χρονος , πρωινές ώρες τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή της Παλαιά Πλαζ Αμφιλοχίας, .

Ο άτυχος ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Φυλή: Αποκαλυπτικοί διάλογοι πυροσβεστών λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο άτυχος άντρας!

Μπαλάκι ευθυνών μεταξύ Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ μετά τον θάνατο του 48χρονου στη φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή στη Φυλή. Οι διαλόγοι των ανδρών της Πυροσβεστικής λίγα λεπτά από τη στιγμή που ενημερώθηκαν για τον άτυχο άνδρα.

-«Διαβίβαση "Κεραυνέ". Είναι εδώ που είμαστε και γεμίζουμε την υδροφόρα. Στο εργοστάσιο από κάτω έχουμε κατέβει τώρα και γεμίζουμε το όχημα το δικό μας. Εδώ είναι ο κύριος αυτός».

Πέντε παρά είκοσι το απόγευμα της Κυριακής. Πυροσβέστης που έχει εντοπίσει τον 48χρονο άνδρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη, ενημερώνει τον ανώτερό του για την ακριβή τους θέση.

Οι διάλογοι που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Open είναι αποκαλυπτικοί.

Το όνομα της επιχείρησης; Το όνομα του εργοστασίου;
Στον μαύρο καπνό. Στον μαύρο καπνό.
Ορθόν, ορθόν, «Ήλιος 1». Εκεί, στον μαύρο καπνό. Στον μαύρο καπνό είναι εκεί.
Από εκείνη τη στιγμή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο μεσολάβησαν 44 λεπτά. Ο αντιπρόεδρός του ΕΚΑΒ ωστόσο υποστηρίζει ότι από την ώρα που ειδοποιηθηκαν το πλήρωμα έφτασε στο σημείο μέσα σε 18 λεπτά.
Το ΕΚΑΒ είχε καλέσει όμως και ο εργοδότης του άτυχου άνδρα. Και μάλιστα μερικά λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα όπως κατέγραψε ο φακός του Open.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρός ο τραυματίας του τροχαίου στα Τέμπη!

Εύβοια: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share