Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της πόλης!

Οδηγός έχασε τον έλεγχο!

1 Ιουλίου 2019 10:40
Χανιά: Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της πόλης!

Σοβαρό τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα στα Χανιά, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ, σε κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ζημιές υπέστησαν τα αυτοκίνητα στα οποία προσέκρουσε.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για να συνδράμει στην απομάκρυνση του οχήματος αλλά και η Τροχαία.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Πηγή: flashnews.gr

Ξάνθη: 52χρονος καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του σε κολώνα της ΔΕΗ!

Ένα τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία αφού ένας 52χρονος καρφώθηκε με το αυτοκίνητο του σε κολώνα της ΔΕΗ..

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 52χρονος σκοτώθηκε όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έπεσε πάνω σε κολόνα φωτισμού.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε στις στις 05:50 το πρωί στο 3o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Κομοτηνής.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Σοκ στην Καλλιθέα: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε δυο νέους!

Σοκ στην Καλλιθέα αφού μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε δυο νέους! Ο ένας νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα, επί της οδού Σιβιτανίδου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ταύρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεθυσμένος οδηγός διερχόμενου οχήματος εμβόλισε δύο νεαρά παιδιά τα οποία εκείνη την στιγμή επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους νεαρούς στον Ευαγγελισμό με τον έναν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.


Πηγή: kallitheaonline.gr

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή!

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή ενός δικύκλου και δύο ΙΧ, σημειώθηκε γύρω στις 17:45 το απόγευμα στη διασταύρωση της οδού Παπαποστόλου με την Ανδρέα Παπανδρέου, στη Λαμία.

Ένας Λαμιώτης δικυκλιστής κατέβαινε κανονικά την οδό όταν το ασημί Ford Mondeo επιχείρησε να στρίψει στην Ανδρέα Παπανδρέου.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο δικυκλιστής με το όχημα του να πέσει στη συνέχεια πάνω στο μαύρο BMW που περίμενε στη διασταύρωση για να εισέλθει στην οδό Παπαποστόλου και να φύγει προς τον κόμβο.

Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αναλαμβάνοντας τη διακομιδή για το Νοσοκομείο Λαμίας του δικυκλιστή, ο οποίος αν και φορούσε κράνος φαινόταν να έχει χτυπήσει σοβαρά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Φέρετρο με ρόδες" ήταν το περιπολικό που ενεπλάκη σε τροχαίο!

Σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο: 4 άτομα στο νοσοκομείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share