Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Στην Κρήτη ιδιοκτήτης μπαρ πωλούσε αέριο γέλιου σε τουρίστες!

Τι ανακάλυψαν στην έρευνα τους οι αστυνομικοί;

30 Ιουνίου 2019 23:50
Απίστευτο: Στην Κρήτη ιδιοκτήτης μπαρ πωλούσε αέριο γέλιου σε τουρίστες!

Απίστευτο! Στην Κρήτη ιδιοκτήτης μπαρ πωλούσε αέριο γέλιου σε τουρίστες! Τι ανακάλυψαν στην έρευνα τους οι αστυνομικοί;

Κατά την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο μπαρ ενός 64χρονου και στους αποθηκευτικούς χώρους της ιδιοκτησίας του, διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση το επικίνδυνο για την υγεία αέριο γέλιου σε αμπούλες και μπαλόνια κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Και αυτή την τουριστική περίοδο, οι συλλήψεις επιτήδειων επιχειρηματιών για την παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου σε νεαρούς τουρίστες βρίσκονται καθημερινά στο δελτίο συμβάντων των αστυνομικών υπηρεσιών της Χερσονήσου.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί νοθείας τροφίμων. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο κατάστημα και τις αποθήκες, κατασχέθηκαν 100 φιαλίδια γεμάτα με το αέριο που η επιστημονική του ονομασία είναι υποξείδιο του αζώτου, 170 μπαλόνια και πέντε μεταλλικά κουτιά.

Συναγερμός στην Κρήτη: Χάθηκαν παιδιά μέσα στην θάλασσα! (Video)

Συναγερμός στην Κρήτη! Χάθηκαν παιδιά μέσα στην θάλασσα! Ώρες αγωνίας για δύο μικρά παιδιά τα οποία… χάθηκαν μέσα στη θάλασσα στις Γούρνες..

Μεγάλη περιπέτεια για δύο μικρά παιδιά, το απόγευμα της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή των Γουρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά χάθηκαν μέσα στη θάλασσα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα το Λιμενικό, ενώ σηκώθηκε, για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους, και ελικόπτερο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ένας ενήλικας βούτηξε για να σώσει τα παιδιά, τα οποία είναι καλά. Ο ίδιος ωστόσο είναι αρκετά ταλαιπωρημένος και για προληπτικούς λόγους, μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο από neakriti.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share