Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια σε καβγά φίλων!

Τραυματίστηκαν και οι τρεις!

30 Ιουνίου 2019 13:06
Κρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια σε καβγά φίλων!

Άγριος καβγάς σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, ανάμεσα σε μια παρέα τριών αλλοδαπών.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν κατά τις νυχτερινές ώρες στο κέντρο της πόλης, όταν - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – οι τρεις νεαροί άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και βγήκαν τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις τους.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις, αρνήθηκαν να που το οτιδήποτε στους αστυνομικούς για τον καβγά τους, λέγοντας πως είναι όλοι μία παρέα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, ένας 27χρονος μαχαίρωσε την 19χρονη πρώην σύντροφό του, μέσα στο σπίτι της μετά από έντονο καβγά. Η υγεία της κοπέλας, η οποία είναι φοιτήτρια, ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Φρίκη στην Κρήτη: Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες!

Μια φρίκη εξελίχτηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης..Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες έπειτα..

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 23:30 τη νύχτα, μέσα στο σπίτι του 60χρονου, στη Γρα Λυγιά. Ξαφνικά δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι του 60χρονου Έλληνα και αφού κατάφεραν τουλάχιστον 10 μαχαιριές σε βάρος του τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share