Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός άστεγου για 25 ευρώ!

Τον παράτησαν αιμόφυρτο...

30 Ιουνίου 2019 12:55
Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός άστεγου για 25 ευρώ!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 48χρονος άστεγος, που είχε βρει καταφύγιο στις αποθήκες του ΟΣΕ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας.

Δύο ζευγάρια πλησίασαν τον άστεγο και του επιτέθηκαν για να του πάρουν ότι είχε πάνω του. Αφού τον χτύπησαν με μπουνιές, τον έσυραν στο όχημά τους και του πήραν τα 25 ευρώ που είχε πάνω του, το κινητό τηλέφωνό του και την κάρτα με την οποία παίρνει το κοινωνικό επίδομα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τον άστεγο αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν, ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το ένα από τα δύο ζευγάρια που επιτέθηκαν στον άστεγο. Πρόκειται για δύο 39χρονους και πάνω στη γυναίκα βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν αρπάξει από τον άστεγο.

Οι αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και των άλλων δύο δραστών της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Σοκ στην Χαλκίδα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα!

Η αστυνομία στη Βοιωτία ενημερώθηκε από μια υπήκοο Αλβανίας ότι ο αδελφός της εκδήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση και συνεργασία των Κέντρων Επιχειρήσεων των Δ.Α. της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να εντοπιστεί στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες την ώρα που ο 38χρονος ήταν έτοιμος να κάνει βουτιά θανάτου στο κενό, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης πρόλαβαν και τον έπιασαν.

Στη συνέχεια ο 38χρονος με εντολή Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό κατάστημα που βρίσκεται στο Δαφνί Αττικής για περαιτέρω εξετάσεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χαλκίδα: Εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Χαλκίδα: «Χτύπησαν» ΑΤΜ τα ξημερώματα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share