Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Κρήτη: Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες!

Σκηνές τρόμου στην Ιεράπετρα της Κρήτης..

29 Ιουνίου 2019 16:52
Φρίκη στην Κρήτη: Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες!

Μια φρίκη εξελίχτηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης..Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες έπειτα..

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 23:30 τη νύχτα, μέσα στο σπίτι του 60χρονου, στη Γρα Λυγιά. Ξαφνικά δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι του 60χρονου Ελληνα και αφού κατάφεραν τουλάχιστον 10 μαχαιριές σε βάρος του τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας από την Κρήτη παρά τα σοβαρά τραύματά του, κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι. Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, παρά τις άγριες μαχαιριές, δεν τραυματίστηκαν ζωτικά του όργανα.

Ο 60χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης για ζευγάρι που έχει αποκλειστεί!

Ισχυρές δυνάμεις διάσωσης έσπευσαν στην χερσόνησο Ροδωπού στα Χανιά προκειμένου να διασώσουν ένα νεαρό ζευγάρι Δανών οι οποίοι ενώ έκαναν πεζοπορία.

Στις ομάδες διάσωσης, το ζευγάρι βρίσκεται κοντά στην παραλία του Αγ. Γεωργίου σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τις Μένιες.

Στο σημείο έσπευσαν για να τους εντοπίσουν και να τους διασώσουν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, το Αστυνομικό Τμήμα Βουκολιών και από το Λιμενικό τόσο από στεριά όσο και από θάλασσα με σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν τραυματισθεί, αλλά είναι εξαντλημένοι και σε δυσχερή θέση.

Φρική στα Χανιά: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στη θάλασσα!

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα, στην παραλία του Καλαθά στα Χανιά, προκαλώντας σοκ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.Η γυναίκα ήταν ηλικίας 60 με 70 ετών.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της, ενώ η αστυνομία αναζητεί την ταυτότητά της.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share