Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βόλος: 55χρονος κλωτσούσε στο κεφάλι γάιδαρο για να...συνέλθει!

Ποια είναι η ποινή που του επιβλήθηκε;

29 Ιουνίου 2019 12:22
Βόλος: 55χρονος κλωτσούσε στο κεφάλι γάιδαρο για να...συνέλθει!

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη στον Βόλο με έναν 55χρονο που κλωτσούσε στο κεφάλι έναν γάιδαρο με σκοπό να συνέλθει! Η δικαιολογία του ήταν ότι κάποιοι «μάτιασαν» το ζώο, εκείνο έπαθε κρίση πανικού και αν δεν του συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο το ζώο θα κινδύνευε να πεθάνει!

Ποια ήταν η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε;

Σε 12 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 5.000 ευρώ ήταν η ποινή που επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 55χρονο, επειδή χτυπούσε με κλωτσιές στο κεφάλι έναν γάιδαρο προκειμένου να... συνέλθει, όταν το ζώο έπεσε στον δρόμο, από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου κατά την διάρκεια μεταφοράς του.

Η δικαιολογία για τον 55χρονο ήταν ότι κλωτσούσε το ζώο γιατί κάποιοι το "μάτιασαν", εκείνο έπαθε κρίση πανικού και αν δεν του συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο το ζώο θα κινδύνευε να πεθάνει.

Το βάναυσο περιστατικό συνέβη πριν μία εβδομάδα, σε παράδρομο του Περιφερειακού του Βόλου, όταν ο 55χρονος μετέφερε στην καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου δύο γαϊδουράκια και ένα πόνι και ξαφνικά το ένα ζώο έπεσε στον δρόμο από την καρότσα του αυτοκινήτου και ο 55χρονος το έσερνε τραυματισμένο.

Για καλή τύχη του ζώου, αθλητές στο Πανθεσσαλικό στάδιο είδαν το συμβάν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του 55χρονου ήταν για κακοποίηση ζώου και το δικαστήριο δεν δέχτηκε τις δικαιολογίες που ισχυρίσθηκε κατά την διάρκεια της δίκης του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στον Βόλο με νεκρό 33χρονο παλικάρι!

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή 33χρονος Βολιώτης που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας την ώρα που βρίσκονταν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες του δήμου Βόλου! Ο 33χρονος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Το προσωπικό του κέντρου ειδοποίησε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε ήδη εκπνεύσει.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 33χρονου ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Βρέθηκε πτώμα στην παραλία Αλίμου!

Το πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην παραλία Α΄ Αλιπέδου Αλίμου.

Το πτώμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείο Σαρωνικού, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στις φλόγες δύο ΙΧ στο Κολωνάκι!

Στο νοσοκομείο 10χρονο αγοράκι από αλκόολ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share