Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε με ασθενοφόρο αλλοδαπούς ντύνοντάς τους νοσηλευτές!

Τι συνέβη;

28 Ιουνίου 2019 12:04
Θεσσαλονίκη: Μετέφερε με ασθενοφόρο αλλοδαπούς ντύνοντάς τους νοσηλευτές!

Με όχημα- φορτηγάκι, που έφερε τα διακριτικά ...ασθενοφόρου, μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς ένας 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Ευκαρπία Θσσαλονίκης, ύστερα από μία κινηματογραφικού τύπου καταδίωξη. Μάλιστα σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο φερόμενος ως δράστης, για να μην κινήσει υποψίες, εξήντλησε την ευρηματικότητά του, καθώς ήταν ντυμένος με τις χαρακτηριστικές ιατρικές πράσινες φόρμες των γιατρών, ενώ οι μετανάστες φορούσαν ρούχα νοσηλευτών!

Οι αστυνομικοί, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν το Ι.Χ. φορτηγό το οποίο προσομοίαζε και έφερε διακριτικά ασθενοφόρου - διέθετε ακόμη κια φάρο οχημάτων έκτακτης ανάγκης - να κινείται στην Εγνατία Οδό. Στο ύψος του Κόμβου Δερβενίου, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο εν λόγω όχημα που οδηγούσε ο 58χρονος, ο οποίος, προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας χρήση των ηχητικών και φωτεινών σημάτων του οχήματος για να διευκολύνει τη διέλευσή του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ευκαρπίας και ο οδηγός συνελήφθη.

Από τον έλεγχο στο φορτηγό διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δεκατριών υπηκόων Μπαγκλαντές, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό, προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς -με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για παράνομη μεταφορά/προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια και μη συμμόρφωση σε σήμα στάσης αστυνομικού- θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε οχιά σε τελάρο με βερίκοκα! (Video)

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην Θεσσαλονίκη όταν βρέθηκε οχιά σε τελάρο με βερίκοκα! Στην αρχή επικράτησε πανικός!

Η οικογένεια είχε προμηθευθεί τα βερίκοκα από χωριό της Πέλλας πριν τρεις μέρες. Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης βρέθηκε κουρνιασμένη η ανήλικη οχιά!

Τη δεύτερη μέρα πήγε να πάρει ένα μέλος της οικογένειας ένα βερίκοκο για να φάει και σηκώνοντάς το αντίκρισε μία οχιά μαζεμένη μέσα στο τελάρο.

Αρχικά επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα φώναξαν την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία τους παρέπεμψε στον έμπειρο ερπετολόγο Ηλία Στραχίνη ο οποίος ανέλαβε να την εξουδετερώσει.

Αφού φόρεσε γάντια την έπιασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και την εγκλώβισε μέσα σε ένα τάπερ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λευκάδα: Στα χέρια της αστυνομίας κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share