Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εύβοια: Μήπως σκότωσαν την γυναίκα σε βραδινή έξοδο;

Θρίλερ με το σκελετό που βρέθηκε στην Ερέτρια!

28 Ιουνίου 2019 11:46
Εύβοια: Μήπως σκότωσαν την γυναίκα σε βραδινή έξοδο;

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Εύβοια και με τον σκελετό που βρέθηκε στην Ερέτρια! Μήπως σκότωσαν την γυναίκα σε βραδινή έξοδο; Σε εγκληματική ενέργεια παραπέμπουν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας!

Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ένας βοσκός που αναζητούσε τα ζώα του, πεσμένο μπρούμυτα σε ένα απόκρημνο σημείο όπου ήταν εμφανές ότι κάποιος την είχε πετάξει και δεν είχε πέσει η ίδια κατά λάθος. Η άτυχη γυναίκα φορούσε ρούχα για νυχτερινή έξοδο και παπούτσια με 12ποντο τακούνι, πράγμα που δείχνει ότι έχασε τη ζωή της σε μια στιγμή που φαινόταν όμορφη γι' αυτήν.

Σε εγκληματική ενέργεια παραπέμπουν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας από το σημείο όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός στην Ερέτρια, το πρωί της Πέμπτης. Η άγνωστη προς το παρόν γυναίκα στην οποία ανήκε, φαίνεται ότι βρήκε τον θάνατο πηγαίνοντας ή επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση.

Ο σκελετός εστάλη στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήδη γίνεται ανθρωπολογική εξέταση για να υπολογιστεί η ηλικία και η καταγωγή της νεκρής, αλλά και για να προσδιοριστούν ο χρόνος και τα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, έχει ληφθεί δείγμα DNA για να συγκριθεί με αυτά από αγνοούμενες γυναίκες. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν έχει γίνει καταγγελία για εξαφάνιση γυναίκας από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας κι έτσι πλέον εξετάζονται όλες οι δηλώσεις εξαφάνισης από διάφορες περιοχές της χώρας.

Εύβοια: Τι είπε ο άντρας που βρήκε τον ανθρώπινο σκελετό;

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (27/06) στις Αρχές όταν βοσκός ενημέρωσε ότι εντόπισε ανθρώπινο σκελετό σε απότομο σημείο λίγο έξω από την Ερέτρια.

Αμεσα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξουν τον σκελετό και εν συνεχεία τον απέστειλαν στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ για ανθρωπολογική εξέταση.

Σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα eviazoom.gr η υπόθεση «μυρίζει» έγκλημα αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε αφέθηκε νεκρή η γυναίκα στη συγκεκριμένη περιοχή. Σημειώνεται ότι η ο σκελετός που βρέθηκε άνηκε σε μια γυναίκα η οποία φορούσε βραδινό ένδυμα εξόδου και τακούνια.

Ετσι βρήκε τον σκελετό ο βοσκός στην Ερέτρια
«Ενα κρανίο είδα και ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 9 η ώρα το πρωί. Τυχαία έτυχε να πάω και όπως περπάταγα έπεσα πάνω ακριβώς και ήταν το κρανίο σαν πέτρα φαινότανε, τελείως κρανίο. Εγώ πάω συχνά εκεί πέρα αλλά άμα δεν πέσεις ακριβώς πάνω όπως ήταν δεν φαινόταν. Μπορεί να παίρναγες 100 φορές από κει και να μη το έβλεπες. Έτυχε που ακούμπησε εκεί πάνω η γκλίτσα μου και εκεί που κοίταξα μου φάνηκε σαν διαφορετική πέτρα και το κούνησα και δεν ήταν πέτρα… Ήταν στο 1,5 μέτρο από το χωματόδρομο, αλλά έτσι που ήταν δεν ήταν εμφανές… Έτυχε και το είδα. Έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί μου φάνηκε το κρανίο σαν περίεργη πέτρα, δηλαδή και οι άλλες οι πέτρες που ήταν δίπλα είχαν το χρώμα του κρανίου», δήλωσε ο βοσκός μιλώντας στο eviazoom.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share