Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Σητεία: Τρία παιδιά πήγαν να πνιγούν!

Ευτυχώς περενέβη το Λιμενικό!

27 Ιουνίου 2019 13:11
Σοκ στην Σητεία: Τρία παιδιά πήγαν να πνιγούν!

Η είδηση που πήγαν να πνιγούν στην Σητεία προκάλεσε σοκ όταν έγινε γνωστή! Ευτυχώς τα έσωσε το Λιμενικό! Το σκάφος μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο!

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Συγγενικά τους πρόσωπα προσπάθησαν να τα βοηθήσουν ενώ λουόμενοι ειδοποίησαν το Λιμενικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretapost.gr.

Την ώρα που τα νησιά εκπέμπουν SOS για τους λιγοστούς ναυαγοσώστες, τρία παιδιά θέλησαν να κολυμπήσουν στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Βαμβακιά στη Σητεία. Τα ρεύματα, όμως, ήταν πολύ ισχυρά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν ξανά στην ακτή.

Στην περιοχή έσπευσε το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ «ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ» Λ.Σ. 139, το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους ανήλικους κολυμβητές, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε μικρό όρμο Άκρας Βαμβακιάς.

Στη συνέχεια, το σκάφος τους μετέφερε στο λιμάνι της Σητείας, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία τους.

Νέες αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 5χρονου στην Κω!

Νέες αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 5χρονου στην Κω έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από την τραγωδία που συνέβη στην πισίνα του ξενοδοχείου!

Το αγοράκι, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους γονείς του, πνίγηκε στη πισίνα του ξενοδοχείου, στην περιοχή Μαρμάρι.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, διέφυγε της προσοχής των γονιών και πήγε στην πισίνα μόνο του απ' όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς το παιδί είχε ήδη καταλήξει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική Mirror οι γονείς του άτυχου αγοριού δεν είχαν αντιληφθεί την απουσία του γιού τους από το δωμάτιο αφού ήταν νωρίς το πρωί και κοιμόντουσαν.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ξύπνησαν από τις φωνές όταν βρέθηκε το άψυχο κορμί του παιδιού στην πισίνα.

Σημειώνεται ότι φέτος η οικογένεια του άτυχου αγοριού επισκεπτόταν για δεύτερη φορά την Κω. Πρώτη φορά στο νησί βρέθηκαν πέρσι και επειδή τους άρεσε πάρα πολύ θέλησαν να επιστρέψουν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Ερχεται η κόλαση»: Μετεωρολόγοι προειδοποιούν για καύσωνα - φονιά!

Λαύριο: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά - Εκκενώθηκε καταυλισμός μεταναστών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share