Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο!

Έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής!

26 Ιουνίου 2019 23:40
Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο!

Πριν λίγο έγινε γνωστή η έιδηση για την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κάρυστο! Σύμφωνα με την ενημέρωση του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής, κατευθύνονται προς τη φωτιά 17 πυροσβεστικά οχήματα.

Έχει σημάνει συναγερμός!

Η φωτιά που καίει χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα, ξέσπασε στη νότια πλευρά της Εύβοιας, στην περιοχή της Καρύστου στη διασταύρωση προς Μπούρο και έχει ήδη κινητοποιηθεί ισχυρή δύναμη της Π.Υ.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, η φωτιά έχει ξεσπάσει στη νότια πλευρά της Εύβοιας στην περιοχή της Καρύστου και ισχυρή δύναμη της Π.Υ. έχει κινητοποιηθεί.

Στην περιοχή υπάρχουν εξοχικές κατοικίες και από το πρωί πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής, οι άνεμοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα είχαν ένταση 6 μποφόρ. Στην περιοχή 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα και τέσσερις υδροφόρες.

Ισπανία: Μεγάλη πυρκαγιά στην Καταλονία!

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Καταλονία της Ισπανίας! Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν εκατοντάδες πυροσβέστες και 14 πυροσβεστικά αεροσκάφη!

Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 14.30 σήμερα το μεσημέρι κοντά στην κοινότητα Τόρε δελ Εσπανιόλ και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή αλλά και των υψηλών θερμοκρασιών που φτάνουν τους 35 βαθμούς.

Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν και 14 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Το κύμα καύσωνα που προέρχεται από τη Σαχάρα θα πλήξει αύριο και την Παρασκευή τη Μεσόγειο και τη δυτική Ευρώπη. Στη Γαλλία και την Ισπανία το θερμόμετρο αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share