Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 5χρονου στην Κω!

Να σας θυμίσουμε ότι είχε πνιγεί στην πισίνα του ξενοδοχείου!

26 Ιουνίου 2019 22:37
Νέες αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 5χρονου στην Κω!

Νέες αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 5χρονου στην Κω έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από την τραγωδία που συνέβη στην πισίνα του ξενοδοχείου!

Το αγοράκι, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους γονείς του, πνίγηκε στη πισίνα του ξενοδοχείου, στην περιοχή Μαρμάρι.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, διέφυγε της προσοχής των γονιών και πήγε στην πισίνα μόνο του απ' όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς το παιδί είχε ήδη καταλήξει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική Mirror οι γονείς του άτυχου αγοριού δεν είχαν αντιληφθεί την απουσία του γιού τους από το δωμάτιο αφού ήταν νωρίς το πρωί και κοιμόντουσαν.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ξύπνησαν από τις φωνές όταν βρέθηκε το άψυχο κορμί του παιδιού στην πισίνα.

Σημειώνεται ότι φέτος η οικογένεια του άτυχου αγοριού επισκεπτόταν για δεύτερη φορά την Κω. Πρώτη φορά στο νησί βρέθηκαν πέρσι και επειδή τους άρεσε πάρα πολύ θέλησαν να επιστρέψουν.

Τραγικό περιστατικό στην Κω: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα ξενοδοχείου!

Τραγικό περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι 5 χρονών από την Αγγλία σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Κω, αφού πνίγηκε.

Το αγοράκι, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους γονείς του, πνίγηκε στη πισίνα του ξενοδοχείου, στην περιοχή Μαρμάρι. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, διέφυγε της προσοχής των γονιών και πήγε στην πισίνα μόνο του απόπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς το παιδί είχε ήδη καταλήξει.

Κως: Μυστήριο για τον νεκρό άντρα που βρέθηκε νεκρός!

Νεκρός άνδρας εντοπίσθηκε σε παραθαλάσσια περιοχή στην Κω και μυστήριο παραμένει μέχρι στιγμής ο θάνατος του.

Το Λιμενικό Σώμα έλαβε κλήση για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του, στην παραθαλάσσια περιοχή του Μαρμάρι στη Κω. Ο άνδρας ήταν περίπου 70 ετών, ύψους περίπου 1,65 με 1,70 και είχε λευκά αραιά μαλλιά. Φορούσε μαγιό όταν βρέθηκε και οι συνθήκες του θανάτου του, παραμένουν άγνωστες.

Στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση και παραγγέλθηκε άμεσα η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share