Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Βόλο με νεκρό 33χρονο παλικάρι!

Ανείπωτος πόνος!

26 Ιουνίου 2019 16:01
Τραγωδία στον Βόλο με νεκρό 33χρονο παλικάρι!

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή 33χρονος Βολιώτης που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας την ώρα που βρίσκονταν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες του δήμου Βόλου! Ο 33χρονος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Το προσωπικό του κέντρου ειδοποίησε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε ήδη εκπνεύσει.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 33χρονου ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Βρέθηκε πτώμα στην παραλία Αλίμου!

Το πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην παραλία Α΄ Αλιπέδου Αλίμου.

Το πτώμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείο Σαρωνικού, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Φρική στα Χανιά: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στη θάλασσα!

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα, στην παραλία του Καλαθά στα Χανιά, προκαλώντας σοκ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.Η γυναίκα ήταν ηλικίας 60 με 70 ετών.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της, ενώ η αστυνομία αναζητεί την ταυτότητά της.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγικό:Πτώμα βρέθηκε μετά από φωτιά στον Αυλώνα!

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα στο Νέο Βουτζά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share