Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης για έγκυο σε νοσοκομείο της Κρήτης - Το φρικιαστικό λάθος της νοσηλεύτριας!

Προκαλεί ανησυχία!

26 Ιουνίου 2019 10:30
Εφιάλτης για έγκυο σε νοσοκομείο της Κρήτης - Το φρικιαστικό λάθος της νοσηλεύτριας!

Ένα σπάνιο ιατρικό λάθος στην Κρήτη , έχει προκαλέσει σοκ και αναβρασμό στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στην Μαιευτική Κλινική.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η νοσηλεύτρια που είχε βάρδια, από λάθος, έκανε ένεση σε εγκυμονούσα, με σύριγγα την οποία όμως νωρίτερα είχε χρησιμοποιήσει στην καρκινοπαθή ασθενή η οποία νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι.

Όπως όλα δείχνουν, η εργαζόμενη, αντί να πάρει στα χέρια της την γεμάτη σύριγγα, αφηρημένη, πήρε ξανά την άδεια και χρησιμοποιημένη, βάζοντας τη βελόνα στην κοιλιά της εγκύου.


Η γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τρομοκρατήθηκε, φοβούμενη ότι κάποια ασθένεια, θα μπορούσε να μεταδοθεί στην ίδια και το έμβρυο που κυοφορεί.

Η εγκυμονούσα υποβλήθηκε στη συνέχεια σε εξετάσεις, οι οποίες βρήκαν αρνητικές, ωστόσο τέθηκε σε εφαρμογή και το Πρωτόκολλο που προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις και ορίζει ιατρική παρακολούθηση του ατόμου, για διάστημα έξι μηνών, εξαιτίας και της ουσίας που είχε χορηγηθεί νωρίτερα στην καρκινοπαθή ασθενή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ένορκη διοικητική εξέταση, την οποία διέταξε η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ανατριχίλα: Εσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από γκρεμό 30 μέτρων...Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο το έκανε!

Ένας 33χρονος άντρας από την Κίνα συνελήφθη, επειδή επιχείρησε να δολοφονήσει την έγκυο γυναίκα του σπρώχνοντάς την από γκρεμό 34 μέτρων, ενώ βρίσκονταν σε ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

Ως εκ θαύματος, η Γουάνγκ Ναν, 32 ετών και τριών μηνών έγκυος, επιβίωσε της πτώσης της από γκρεμό 34 μέτρων, στο Εθνικό Πάρκο Φα Ταέμ, της Ταϊλάνδης. Έχει υποστεί κατάγματα στον αριστερό μηρό, στο χέρι, τον αυχένα και τα γόνατά της, αλλά η υγεία του εμβρύου δεν έχει επηρεαστεί.

Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την έρευνα, ότι έπεσε από τον γκρεμό γιατί λιποθύμησε, ωστόσο μετά από ανάκριση, η 32χρονη αποκάλυψε ο σύζυγός της, ο 33χρονος Γιου Σιαοντόνγκ, την έσπρωξε γιατίήθελε να αρπάξει την αξίας περίπου 2,8 εκατ. ευρώ περιουσία της, για να αποπληρώσει τα χρέη του.

Εκπρόσωπος των Αρχών ανέφερε ότι από την αρχή πως ο σύζυγος είχε θεωρηθεί ύποπτος, καθώς την ώρα που έφτασε η αστυνομία στην περιοχή, εκείνος καθόταν απόμακρα, χωρίς να δείχνει αγωνία ή διάθεση να βοηθήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τη γυναίκα είχε βρει ένας άλλος τουρίστας στο μονοπάτι που κατέληξε πέφτοντας από τον γκρεμό. Οι Αρχές ανέφεραν πως πρόκειται για θαύμα ότι επέζησε τόσο αυτή όσο και το μωρό της, καθώς κλαδιά δέντρων ανέκοψαν την ορμή της πτώσης της προς το έδαφος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share