Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε 34χρονος ποδηλάτης!

Τον παρέσυρε αυτοκίνητο...

25 Ιουνίου 2019 21:29
Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε 34χρονος ποδηλάτης!

Ένας 34χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο.

Το σημερινό συμβάν, έγινε γύρω στις 19.00 στη Λεωφόρο Στρατού στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, παρέσυρε τον 34χρονο ποδηλάτη.

ΕΚΑΒ

Στο σημείο έφθασε αμέσως ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.Ο άνδρας σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, φέρει κακώσεις στα πλευρά, στη λεκάνη και στα κάτω άκρα.

Θεσσαλονίκη: Το παράνομο παρκάρισμα που..έκανε το αυτοκίνητο χωματερή!

Οι Έλληνες οδηγοί πραγματικά δεν αλλάζουν τις κακές τους συνήθειες και ειδικά στο παρκάρισμα! Αυτήν την φορά ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη επέλεξε να παρκάρει παράνομα και αντί να λάβει κλίση...δέχτηκε μια χωματερή απάνω!

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν κάποιοι να τιμωρήσουν έναν ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος πάρκαρε... ανενόχλητος το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζοδρόμιο, στη Θεσσαλονίκη.

H ομάδα «Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα» εντόπισε το Ι.Χ. στην Βασιλίσσης Όλγας και το στόλισε με σκουπίδια.

Θεσσαλονίκη παρκάρισμα

Άγνωστοι έλυσαν μουλάρια κι άλογα στο Σέιχ Σου!

Θεσσαλονίκη άλογα

«Περιπολίες του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης εντόπισαν χθες λυμένα στο Σέιχ Σου 10 άλογα και μουλάρια, που χρησιμοποιούνται στις υλοτομικές εργασίες. Άγνωστοι έλυσαν τα ζωντανά που βοηθούν στη μετατόπιση της ξυλείας, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα» δήλωσε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αναπληρώτρια δασάρχης Θεσσαλονίκης, Ελένη Αγγελίδου και ανέφερε πως ήδη έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, το αστυνομικό τμήμα Νεάπολης-Συκεών.

«Τα ζώα αυτά είναι ζώα εργασίας και βοηθάνε στη διαδικασία υλοτόμησης που είναι σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση του φλοιοκτόνου εντόμου. Στην περιοχή είναι γνωστό ότι απαγορεύεται η χρήση μηχανημάτων, που προκαλούν καταστροφή στο περιαστικό δάσος» διευκρίνισε η κα Αγγελίδου και τόνισε πως « άλλωστε υπάρχει σήμανση στην περιοχή, με πινακίδες και ταινίες που απαγορεύουν την πρόσβαση για όσο διάστημα εκτελούνται οι υλοτομικές εργασίες».

Ο Αλέξανδρος Τσουραλάκης, μέλος του Δασικού Συνεταιρισμού Σταύρου «Ένωση», σχολιάζοντας το περιστατικό, ανέφερε ότι «ειδοποιηθήκαμε και ήρθε μέλος του συνεταιρισμού από το Σταυρό το βράδυ, για να δέσει τα 10 ζώα που είχαν λύσει οι άγνωστοι». Διευκρίνισε ότι το λύσιμο των ζώων είναι πρόβλημα, «διότι μπορεί να βγουν στο δρόμο, να γίνει ατύχημα ειδικά τη νύχτα και να πάθει ζημία ο οδηγός που θα διέρχεται με το όχημα του, αλλά και να σκοτωθεί το ζώο».

Μάλιστα ο ίδιος έκανε έκκληση σε αυτούς που έλυσαν τα 10 άλογα και μουλάρια και ζήτησε «να μην πλησιάσουν ξανά στο σημείο, διότι τα συγκεκριμένα ζώα είναι για εργασία και όχι για βόλτα. Εδώ υπάρχουν 200 ζώα που εργάζονται καθημερινά. Ζητήσαμε από το δασαρχείο να ενημερώσει την αστυνομία, προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν το νου τους στην περιοχή» είπε ο κ Τσουραλάκης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν το άγαλμα του Αριστοτέλη!

Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε η κοπέλα που είχε εξαφανιστεί στην Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share