Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Συναγερμός στην Αργολίδα: Εξαφανίστηκε γυναίκα!

Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί!

25 Ιουνίου 2019 20:56
Συναγερμός στην Αργολίδα: Εξαφανίστηκε γυναίκα!

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Κίο Αργολίδας για τον εντοπισμό μίας 65χρονης γυναίκας, η οποία εξαφανίστηκε από το πρωί, όταν πήγε για μπάνιο στη θάλασσα.

Η γυναίκα μετέβη στην παραλία στις 9 το πρωί. Εκεί βρέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια της, ωστόσο, η ίδια δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

εξαφάνιση Νέα Κίο

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της 65χρονης συμμετέχουν δύτες, αλλά και ένα ελικόπτερο που συνδράμει από αέρος.Σημειώνεται πως στην περιοχή πνέουν βόρειοι άνεμοι, με κατεύθυνση αντίθετη προς την ξηρά.

εξαφάνιση Νέα Κίο

εξαφάνιση Νέα Κίο

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Εξελίξεις στην δολοφονία του καπετάνιου!

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας Αργολίδας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται η σύζυγος του καπετάνιου που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του. Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο στενός φίλος του καπετάνιου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε πυροβολημένος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξέτασή του, αλλά και ο υπεύθυνος της βίλας που εργαζόταν ο καπετάνιος.

undefined

Ο στενός φίλος του καπετάνιου στην κατάθεσή του απάντησε σε ερωτήσεις της Έδρας σχετικά με το πόσοι άνθρωποι επισκέπτονταν το σπίτι του και για ποιο λόγο. Σύμφωνα με την STAR press, ο μάρτυρας ανέφερε πως επέτρεπε συχνά σε φίλους του να το χρησιμοποιούν για ερωτικές συνευρέσεις, χωρίς όμως να τους δίνει τα κλειδιά και υποστήριξε ότι ήταν εκείνος που τους άνοιγε την πόρτα. Όταν ρωτήθηκε από την Έδρα ποια άτομα ήταν αυτά, προτίμησε να μην απαντήσει για να μην τα εκθέσει όπως είπε.

Αναφορικά με το DNA του καπετάνιου, που βρέθηκε στον χώρο, τόνισε πως αυτό δεν είναι κάτι παράλογο, καθώς ο άτυχος άνδρας πήγαινε εκεί συχνά.

Συνολικά, στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν περισσότεροι από 20 μάρτυρες. Η πλευρά της υπεράσπισης υπέβαλε αίτημα που αποδέχτηκε και η πολιτική αγωγή, να καταθέσουν η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο γαμπρός της κατηγορούμενης, καθώς και γείτονες του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έγινε το έγκλημα.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share