Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Καμένα Βούρλα: Δυο κολυμβήτριες παραλίγο να πνιγούν!

Πάλευαν για αρκετή ώρα με τα θαλάσσια ρεύματα...

25 Ιουνίου 2019 07:47
Θρίλερ στα Καμένα Βούρλα: Δυο κολυμβήτριες παραλίγο να πνιγούν!

Θρίλερ με δυο νεαρές κολυμβήτριες το απόγευμα της Κυριακής στα Καμένα Βούρλα. Πάλευαν για αρκετή ώρα με τα θαλάσσια ρεύματα που τις είχαν παρασύρει.Ευτυχώς άκουσε κάποιος τις εκκλήσεις για βοήθεια!

Οι δυο φίλες, ηλικίας περίπου 18 ετών, πήγαν να απολαύσουν το μπάνιο τους χθες το απόγευμα στο Φάρο στην περιοχή των Καμένων Βούρλων. Όμως το μπάνιο εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Τα ρεύματα παρέσυραν τα δυο κορίτσια στα ανοιχτά και άρχισαν να τα οδηγούν προς το νησάκι Στρογγυλή. Οι δυο κοπέλες έδωσαν μάχη με τα ρεύματα για αρκετή ώρα χωρίς όμως να καταφέρουν να βγουν. Αντίθετα όσο περνούσε η ώρα απομακρυνόντουσαν όλο και περισσότερο από την παραλία.

Έτσι βρέθηκαν στη μέση του πουθενά, να είναι φοβερά εξαντλημένες και να νιώθουν ότι σιγά - σιγά αρχίζουν να βουλιάζουν.

Πάνω στην απόγνωσή τους με όση δύναμη τους είχε απομείνει κάλεσαν σε βοήθεια. Για καλή τους τύχη ένας λουόμενος στην παράλια άκουσε τις φωνές τους και ενημέρωσε το Λιμενικό το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα.

Σε λίγη ώρα έφτασε στα δυο κορίτσια ένα ιδιωτικό σκάφος που ήταν κοντά και το οποίο ενημερώθηκε από το Λιμενικό και περισυνέλεξε τα δυο κορίτσια που ήταν εξαντλημένα και σοκαρισμένα από την περιπέτεια που έζησαν.

«Ευτυχώς που ήταν καλές κολυμβήτριες και άντεξαν να παλεύουν τόση ώρα με τα ρεύματα. Εάν δεν ξέρουμε την περιοχή, καλό είναι να μην ανοιγόμαστε. Εάν δεν τις άκουγε ο κύριος στην παραλία θα μπορουσε να είχαμε τραγική κατάληξη...», έλεγε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport.

Πηγή: LamiaReport

Σοκ στα Καμένα Βούρλα: Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο!

Ένα τραγικό δυστύχημα με θύμα μια γυναίκα 56 ετών, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, παρασύρθηκε από ΙΧ όταν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε ένα πολύ σκοτεινό σημείο, θέλησε να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα και να βρεθεί στο απέναντι ρεύμα της εθνικής.

ίχε μόλις αποβιβαστεί από λεωφορείο που την άφησε στο πάρκινγκ στο ρεύμα προς Αθήνα και δεν υπολόγισε τον κίνδυνο να περάσει δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, προκειμένου να φτάσει στο σημείο που την περίμενε ο άνδρας της.

Διερχόμενο όχημα παρέσυρε την άτυχη γυναίκα, που διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της…

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Επείγουσα έκκληση για αίμα για την 15χρονη Σωτηρία που ακρωτηριάστηκε!

Σόκαρε το πανελλήνιο η τραγωδία στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα, στην Αταλάντη, όπου ένας 21χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του παππού του, με συνοδηγό την 15χρονη αδερφή του, έχασε τη ζωή του όταν ανετράπη το όχημα, ενώ πήγαιναν για μπάνιο την Κυριακή το μεσημέρι.

Η 15χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε, στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Μαζί με τις προσευχές όλων μας για να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για τη ζωή της, η 15χρονη Σωτηρία χρειάζεται επειγόντως αίμα. Σε όποιο Νοσοκομείο και αν βρεθείτε μπορείτε να δώσετε αίμα – ανεξαρτήτου ομάδας – στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στα Καμένα Βούρλα: Αυτοκτόνησε 33χρονη! Την βρήκε κρεμασμένη η μητέρα της!

Καμένα Βούρλα: Τροχαίο με βυτιοφόρο που μεταφέρει υδρογόνο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share