Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν το άγαλμα του Αριστοτέλη!

Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα!

24 Ιουνίου 2019 13:28
Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν το άγαλμα του Αριστοτέλη!

Άγνωστοι βανδάλισαν το άγαλμα του Αριστοτέλη στην Θεσσαλονίκη! Έγραψαν με σπρέι συνθήματα!

«Ελλάδα Σκάσε», «Ό,τι αγαπήσαμε σε αυτό τον τόπο ήταν πάντα εναντίον του» και «Μπάτσοι και TV ξεπλένουνε μαζί, κλωτσιές με 12ποντα σε κάθε βιαστή» έγραψαν άγνωστοι με σπρέι πάνω στο άγαλμα που κοσμεί την κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες αντεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους προκειμένου να αποτρέψουν την διεξαγωγή του Straight Pride.

Ούτε το άγαλμα του Αριστοτέλη δεν ξέφυγε από το στόχαστρο των βανδάλων το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Απίστευτο: Έκλεψαν το άγαλμα της Μέριλιν Μονρόε!

Απίστευτο! Έκλεψαν το άγαλμα της Μέριλιν Μονρόε! Διεξάγεται έρευνα για την εξαφάνιση του αγάλματος!

Το άγαλμα, που αποτυπώνει την κλασική σκηνή της ταινίας Επτά Χρόνια Φαγούρας (1955), δέσποζε στην κορυφή ενός μικρού περιπτέρου που βρίσκεται στην αρχή του διάσημου "Walk of Fame" του Χόλιγουντ.

Ένα άγαλμα της Μέριλιν Μονρόε με το διάσημο λευκό φόρεμά της, το οποίο σηκώνει ο αέρας, εξαφανίστηκε στο Χόλιγουντ και η αστυνομία του Λος Άντζελες ξεκίνησε έρευνα, συλλέγοντας δακτυλικά αποτυπώματα και «χτενίζοντας» τον τόπο του εγκλήματος, με την ελπίδα να βρει ίχνη της πρωταγωνίστριας.

Σύμφωνα με τις αρχές, αυτόπτης μάρτυρας είδε έναν άνδρα να σκαρφαλώνει στην κατασκευή τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα και να χρησιμοποιεί ένα πριόνι για να αρπάξει το άγαλμα της Μέριλιν.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share