Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Λαμία: Πέθανε πάνω στο τιμόνι!

Θλίψη για τον 73χρονο οδηγό..

24 Ιουνίου 2019 12:58
Τροχαίο στη Λαμία: Πέθανε πάνω στο τιμόνι!

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 73χρονου από την Λαμία που έχασε την ζωή του ενώ οδηγούσε και ενεπλάκη σε τροχαίο..

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας και διασώστες του ΕΚΑΒ με συνοδεία γιατρού, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν νεκρός.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, από τις συνθήκες του τροχαίου, αλλά και από την κατάσταση του 73χρονου, ο οποίος δεν είχε εμφανή σημάδια από τη σύγκρουση, εικάζεται ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα ανακοπή, ωστόσο αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση, αφού παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα ο ηλικιωμένος άνδρας με ταχύτητα 120χλμ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες και σύρθηκε για αρκετά μέτρα μέχρι να σταματήσεις στη μέση του δρόμου.

Σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο: Βαριά τραυματισμένος νεαρός!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 στην επαρχιακή οδόΑγρινίου- Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Πλαγιομετωπικά συγκρούστηκε ένα λευκό αυτοκίνητο με ένα μαύρο τζιπ, με αποτέλεσμα το Smart να εκτοξευτεί και να βρεθεί σε παρακείμενο αύλακα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο ο οδηγός του λευκού smart, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί ο οδηγός του τζιπ.

Ο νεαρός οδηγός , έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου.

Η προσπάθεια απεγκλωβισμού ήταν δραματική, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, μια και το μικρό αυτοκίνητο ήταν μισοβυθισμένο σε νερά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share