Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο: Βαριά τραυματισμένος νεαρός!

Δραματική η προσπάθεια απεγκλωβισμού!

24 Ιουνίου 2019 09:20
Σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο: Βαριά τραυματισμένος νεαρός!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 στην επαρχιακή οδό Αγρινίου- Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Πλαγιομετωπικά συγκρούστηκε ένα λευκό αυτοκίνητο με ένα μαύρο τζιπ, με αποτέλεσμα το Smart να εκτοξευτεί και να βρεθεί σε παρακείμενο αύλακα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο ο οδηγός του λευκού smart, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί ο οδηγός του τζιπ.

Ο νεαρός οδηγός , έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου.

Η προσπάθεια απεγκλωβισμού ήταν δραματική, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, μια και το μικρό αυτοκίνητο ήταν μισοβυθισμένο σε νερά.

Δομοκός: Αυτοκίνητο χτύπησε στις μπάρες και ανετράπη!

Το τροχαίο έγινε λίγο τις τις 6:00' το πρωί της Κυριακής στο δρόμο προς Δομοκό, λίγο πιο πάνω από τον κόμβο της Ξηριώτισσας στην ευθεία, στο ύψος που ήταν παλιά ο καταυλισμός των ρομά.

Ο Λαμιώτης οδηγός έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα κοιμήθηκε, και αρχικά προσέκρουσε πάνω στις μπάρες. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο τούμπαρε και ακινητοποιήθηκε μέσα στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός ηταν τυχερός που δεν παρασύρθηκε από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο και διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, χωρίς σοβαρό τραυματισμό, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου...

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Ακόμα ψάχνουν τα αίτια του δυστυχήματος!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share