Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: 53 κιλά κάνναβης μετέφεραν 3 άντρες!

Οι αρχές ψάχνουν για συνεργούς...

23 Ιουνίου 2019 16:48
Ιωάννινα: 53 κιλά κάνναβης μετέφεραν 3 άντρες!

Περίπου 53 κιλά κάνναβης επιχείρησαν να εισάγουν στη χώρα με ΙΧ αυτοκίνητο τρεις Αλβανοί, ηλικίας 32, 29 και 29 ετών, οι οποίοι φέρονται ως μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν στην περιοχή των Νεγράδων Ιωαννίνων.

Το αυτοκίνητο με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε φορτωμένο και εγκαταλελειμμένο σε δύσβατη δασική περιοχή των Μηλιωτάδων Ιωαννίνων, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις σάκοι, οι οποίοι περιείχαν 35 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 52 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη κι’ άλλων ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 500 ευρώ, 100 δολάρια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: Έθνος

Εξάρχεια: Οκτώ συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών!

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν στην πλατεία Εξαρχείων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποίησε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και την υποστήριξη δυνάμεων της διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 550,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία ECSTASY, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 200 ευρώ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, εντοπίστηκαν σε πλάκα πεζοδρομίου και κατασχέθηκαν, πιστόλι με γεμιστήρα και 3 φυσίγγια, τα οποία θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Επίθεση στα ΜΑΤ με μολότοφ, έξω από το Πολυτεχνείο!

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκαν άντρες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, έξω από το Πολυτεχνείο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εκτόξευσαν λίγα λεπτά μετά τις 20.00, περίπου 20 βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ. Αυτή την ώρα στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις.

Επίθεση με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας!

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, τα ξημερώματα της Πέμπτης από αγνώστους στην Αθήνα.

Στις 03:15, άγνωστοι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ επί της Χαριλάου Τρικούπη, πετώντας βόμβες μολότοφ. Η επίθεση κράτησε για λίγη ώρα, με τους αγνώστους να πετούν μολότοφ, χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Έχουν γίνει συνήθεια οι επιθέσεις από κουκουλοφόρους σε ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά αυτόν τον μήνα, καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια, με δύο συλλήψεις μάλιστα, την τελευταία φορά.

Ωστόσο, από την τελευταία επίθεση των κουκουλοφόρων τα ξημερώματα, δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν, αν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές από την αστυνομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share