Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε η κοπέλα που είχε εξαφανιστεί στην Θεσσαλονίκη!

Είναι καλά στην υγεία της..

23 Ιουνίου 2019 13:35
Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε η κοπέλα που είχε εξαφανιστεί στην Θεσσαλονίκη!

Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν λίγο το χαμόγελο του παιδιού για τα ευχάριστα νέα. Η 15χρονη "εξαφανίστηκε" το βράδυ της Παρασκευής τις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Οι αρχές από την αρχή κινητοποιήθηκαν και τελικά η μικρή βρέθηκε:

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του παιδιού:

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΟΝΤΟΡΑΣ Μ. 15 ΕΤΩΝ

Η περιπέτεια της Τεοντόρας Μ. 15 ετών, έληξε το βράδυ στις 23/6/2019 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Τεοντόρα Μ. βρέθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Τεοντόρα Μ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση Δερμιτζάκη - Η σορός του ανήκει στο πτώμα που βρήθηκε στην Κρήτη!

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναζήτηση του Νίκου Δερμιτζάκη, του ομογενούς από τη Γερμανία, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή 9 Ιουνίου στην περιοχή των Γουρνών, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η εξαφάνισή του είχε κινητοποιήσει γνωστούς και φίλους αλλά και την ΕΜΑΚ που συμμετείχε στις έρευνες. Η υπόθεση της εξαφάνισής του ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το πτώμα που εντοπίστηκε νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου ανήκει στον 82χρονο.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Δερμιτζάκης, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές με τον γιο του και έπασχε από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Βίασαν 19χρονη τουρίστρια!

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Αλγερινός εισέβαλε σε διαμέρισμα και προσπάθησε να βιάζει την ένοικο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share