Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με ντελιβερά!

Διακομίσθηκε στα Επείγοντα!

23 Ιουνίου 2019 10:59
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με ντελιβερά!

Σε τροχαίο ενεπλάκη ένας ντελιβεράς με το δίκυκλο που οδηγούσε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην οδό Στυλίδος στην είσοδο της Νέας Μαγνησίας.

Ο διανομέας, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, βρήκε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα.

Η οδηγός αυτοκινήτου, επικαλούμενη μαρτυρία άλλης οδηγού, αναφέρει ότι είχε ήδη στρίψει, όταν είδε ένα μηχανάκι να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και να χτυπάει στο πεζοδρόμιο.

Λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, ο νεαρός διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου για εξετάσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας διερευνά τα αίτια της πτώσης του διανομέα.

Τραγωδία στο Καλαμάκι - Εικόνες σοκ από το σημείο!

Τραγωδία με 2 νεκρούς σημειώθηκε στο Καλαμάκι... Ένας Έλληνας και μια τουρίστρια άφησαν την τελεύταια τους πνοή μετά το τροχαίο που έγινε το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν τις 22.30, στον κεντρικό δρόμο στο Καλαμάκι.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, το δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες, όταν ένα φορτηγάκι-κλούβα συγκρούστηκε με μια μηχανή.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα και της τουρίστριας, που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ,στο νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα στα τραύματά τους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Σοκ στην Χαλκίδα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share