Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησε επειδή πίστεψε πως σκότωσε τον αδερφό του ενώ εκείνος ζούσε!

Αδιανόητο!

23 Ιουνίου 2019 09:09
Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησε επειδή πίστεψε πως σκότωσε τον αδερφό του ενώ εκείνος ζούσε!

Απίστευτη τραγωδία στην οποία κατέληξε ένας συνηθισμένος οικογενειακός καυγάς μεταξύ δυο αδελφών σε χωριό του Ρεθύμνου, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε τον αδερφό του, αλλά από τις τύψεις του έβαλε τέλος στη ζωή του!

Ο μικρότερος αδελφός ηλικίας 44χρόνων μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Ρεθύμνου με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση, διέφυγε τον κίνδυνο και παρέμεινε για νοσηλεία στην Χειρουργική κλινική.

Ο 46χρονος αδελφός του που τον είχε τραυματίσει πάνω στον καυγά τους για άγνωστη αιτία, δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της πράξης του.

Πιστεύοντας ότι ο αδελφός του δεν θα ζούσε και χωρίς να γνωρίζει ότι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, άρπαξε ένα όπλο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σοκ στον Βόλο: 20χρονος βρέθηκε κρεμασμένος!

Μια τραγωδία καταγράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στονΒόλο, όταν ένας 20χρονος αυτοκτόνησε.

Η αυτοκτονία σημειώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι, όταν οι γονείς του νεαρού απουσίαζαν από το σπίτι. Κατά τις ίδιες πηγές, ο 20χρονος δημιούργησε έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με σχοινί, το οποίο στη συνέχεια κρέμασε από το ταβάνι του δωματίου του, και στη συνέχεια απαγχονίστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο γονείς επέστρεψαν στο σπίτι τους και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα


Νωρίτερα, είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 20χρονο, δίχως να έχει αισθήσεις. Οι γιατροί στα επείγοντα, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Βίασαν 19χρονη τουρίστρια!

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Αλγερινός εισέβαλε σε διαμέρισμα και προσπάθησε να βιάζει την ένοικο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share