Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Άγραφα: Βρέθηκε πτώμα σε χαράδρα!

Βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο...

22 Ιουνίου 2019 20:14
Τραγωδία στα Άγραφα: Βρέθηκε πτώμα σε χαράδρα!

Τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή των Αγράφων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο πρώτα ξαδέρφια έφυγε σε χαράδρα στα Κουμπουριανά. Ανασύρθηκαν νεκρός ο ένας από τους δυο, 48 ετών (Κ.Μ.) και ο δεύτερος ελαφρά τραυματίας (Δ.Μ.).

Τραγωδία στα Τρίκαλα: 38χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του!

Απαγχονισμένος βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του στα Τρίκαλα Ημαθίας ένας 38χρονος σήμερα το μεσημέρι. Τον εντόπισε ο πατέρας του ο οποίος κάλεσε αμέσως το 166 με τους διασώστες να προσπαθούν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 38χρόνος ήταν ανύπαντρος και είχε αποχωρήσει πριν λίγες μέρες από το εργοστάσιο που δούλευε.

Σοκ στον Βόλο: 20χρονος βρέθηκε κρεμασμένος!

Μια τραγωδία καταγράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στονΒόλο, όταν ένας 20χρονος αυτοκτόνησε.

Η αυτοκτονία σημειώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι, όταν οι γονείς του νεαρού απουσίαζαν από το σπίτι. Κατά τις ίδιες πηγές, ο 20χρονος δημιούργησε έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με σχοινί, το οποίο στη συνέχεια κρέμασε από το ταβάνι του δωματίου του, και στη συνέχεια απαγχονίστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο γονείς επέστρεψαν στο σπίτι τους και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.


Νωρίτερα, είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 20χρονο, δίχως να έχει αισθήσεις. Οι γιατροί στα επείγοντα, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τρίκαλα: Χαλάζι κατέστρεψε 40 στρέμματα κάνναβης!

Φυλακές Τρικάλων: Έπεσαν φωτοβολίδες και είναι όλοι σε επιφυλακή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share