Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό!

Θανατηφόρα βουτιά!

21 Ιουνίου 2019 17:40
Τραγωδία στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό!

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 65χρονο οδηγό ΙΧΕ, σημειώθηκε περίπου στις 3:00’ το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) στην επαρχιακή οδό Αταλάντης – Κολάκας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας κάτοικος της περιοχής, εξετράπη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο της πορείας του φεύγοντας σε γκρεμό 30 - 40 μέτρων κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 65χρονο στο ΚΥ Αταλάντης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Επί τόπου έφθασαν και πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης, καθώς αρχικά είχε αναφερθεί ότι υπήρχαν εγκλωβισμένα άτομα από το τροχαίο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται θανατηφόρο τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο.

Ναύπλιο: Σοβάρο τροχαίο ατύχημα με περιπολικό!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ναύπλιο το πρωί,στο οποίο ενεπλάκη και ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί στην οδό Ασκληπιού στο σημείο με την συμβολή της οδού Μαντώ Μαυρογένους στην γωνία του στρατοπέδου Ναυπλίου.

Το περιπολικό της αστυνομίας εξήλθε από την οδό Μαυρογένους με κατεύθυνση την Αστυνομική Διεύθυνση και συγκρούστηκε από ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό μια γυναίκα που κινούνταν στην οδό Ασκληπιού με κατεύθυνση το Ναύπλιο.
Τραυματίστηκε η γυναίκα οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σύγκρουση Προαστιακού με λεωφορείο γεμάτο επιβάτες!

Χαλκιδική: Μοναχές τραυματίστηκαν σε τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share