Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στον Βόλο: 20χρονος βρέθηκε κρεμασμένος!

Τραγωδία!

21 Ιουνίου 2019 16:06
Σοκ στον Βόλο: 20χρονος βρέθηκε κρεμασμένος!

Μια τραγωδία καταγράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στον Βόλο, όταν ένας 20χρονος αυτοκτόνησε.

Η αυτοκτονία σημειώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι, όταν οι γονείς του νεαρού απουσίαζαν από το σπίτι. Κατά τις ίδιες πηγές, ο 20χρονος δημιούργησε έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με σχοινί, το οποίο στη συνέχεια κρέμασε από το ταβάνι του δωματίου του, και στη συνέχεια απαγχονίστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο γονείς επέστρεψαν στο σπίτι τους και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.


Νωρίτερα, είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 20χρονο, δίχως να έχει αισθήσεις. Οι γιατροί στα επείγοντα, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Φρίκη: Κάρφωσε δύο καρφιά στο κεφάλι του για να αυτοκτονήσει έπειτα από καβγά!

Ένας 64χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του καρφώνοντας στο κεφάλι του δύο καρφιά μετά από καβγά με τους συγγενείς του.

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία όταν ο 64χρονος μετά τον καβγά, ήπιε μεγάλη ποσότητας βότκας και στη συνέχεια πήγε σε αχυρώνα, άρπαξε ένα καρφί μήκους 6 εκατοστών και το κάρφωσε στο κεφάλι του.

Όταν αντιλήφθηκε ότι η κίνησή του δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε, τότε πήρε κι ένα δεύτερο καρφί και έκανε την ίδια κίνηση.Οι συγγενείς του τον βρήκαν λιπόθυμο και αιμόφυρτο.

Στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τα καρφιά και να του σώσουν τη ζωή μετά από μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

«Τα μεταλλικά αντικείμενα δεν πείραξαν κάποια ζωτική λειτουργία. Είναι πραγματικό θαύμα ότι επέζησε» δήλωσαν οι γιατροί.

«Αν είχε προχωρήσει άλλο ένα χιλιοστό τότε ο άνδρας θα είχε πεθάνει ακαριαία» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έκτακτο: Εξαφάνιση συνεργού της Πόλα Ρούπα!

Λαμία: Πουλάει χόρτα για να βρει παρηγοριά! Η συγκλονιστική ιστορία της γιαγιάς Μαρίας

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share