Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Την Παρασκευή θα κηδευτούν τα αδέρφια!

Σπαράζουν οι γονείς τους!

20 Ιουνίου 2019 20:15
Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Την Παρασκευή θα κηδευτούν τα αδέρφια!

Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία της Σόνιας και του Γιώργου, των δύο παιδιών που χάθηκαν από το σοκαριστικό τροχαίο στην Αταλάντη. Να θυμίσουμε πως η κοπέλα έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο θείος των παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο της Αταλάντης, ο οποίος ήταν και νονός της 16χρονης Σόνιας, είπε πως: «Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο. Αυτό αξίζει να κάνουμε σε αυτά τα παιδιά. Είχαν τη ζωή μπροστά τους και έσβησαν όλα ξαφνικά.

Ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο; οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι. Η αγάπη του κόσμου να είναι η σκάλα που θα μπορέσει να κρατήσει στη ζωή αυτούς τους ανθρώπους».

Την Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στα δύο αδέρφια που χάθηκαν με τρεις ημέρες διαφορά στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα της Αταλάντης.

Η κηδεία τους θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Ποια ήταν τα λόγια της γιαγιάς των παιδιών, πριν χάσει τη μάχη με τη ζωή η 16χρονη;

Σόκαρε το πανελλήνιο η τραγωδία στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα, στην Αταλάντη, όπου ένας 21χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του παππού του, με συνοδηγό την 15χρονη αδερφή του, έχασε τη ζωή του όταν ανετράπη το όχημα, ενώ πήγαιναν για μπάνιο την Κυριακή το μεσημέρι.

Η 15χρονη νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε, στο Νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ χθες Παρασκευή (20/06), έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Προχθές μίλησε συντετριμμένη η γιαγιά των θυμάτων για το δυστύχημα: ''Έγώ δεν ήξερα καν ότι έφυγαν, είχαν έρθει για λίγες μέρες. Προσευχηθείτε κι εσείς γιατί είναι δύσκολα.'' Είπε με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φθιώτιδα: Διαμελίστηκε μπροστά στον άνδρα της!

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Νέες σοκαριστικές εξελίξεις για το θανατηφόρο τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share