Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νάουσα: Συνεργασία για κλοπή με λεία 80.000 ευρώ από σπίτι!

Ο 35χρονος δούλευε στο σπίτι!

20 Ιουνίου 2019 18:36
Νάουσα: Συνεργασία για κλοπή με λεία 80.000 ευρώ από σπίτι!

Άλλη μια υπόθεση κλοπής ήρθε στο φως αφού στη Νάουσα μια 40χρονη συνεργάστηκε με έναν 35χρονο και λήστεψαν ένα σπίτι...με πολλά λεφτά! Η λεία τους ήταν 80.000 ευρώ!

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου Αλβανού και 40χρονης Ελληνίδας η οποία φέρεται να γνώριζε τον 41χρονο, για το αδίκημα της κλοπής.

Κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σπίτι στην Νάουσα Ημαθίας εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 6ης Ιουνίου 2019, η 40χρονη παραβίασε οικία ιδιοκτησίας 41χρονου Έλληνα στην Νάουσα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 87.000 ευρώ και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση του 41χρονου, της παρείχε πληροφορίες για τις κινήσεις του ιδιοκτήτη της οικίας.

Σε έρευνες των αστυνομικών στην οικία της 40χρονης σε περιοχή της Πέλλας, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα, το χρηματικό ποσό των 46.880 ευρώ και τα δύο κλεμμένα ρολόγια, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Πηγή: thestival.gr

Χανιά: 48χρονος συνελήφθη για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών!

Στα Χανιά συνελήφθη 48χρονος που είχε κάνει κλοπές και έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας κατηγορείται και για κατοχή ναρκωτικών!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 48χρονος συνελήφθη καθώς αφαίρεσε από 24 χρονη την τσάντα της η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και διάφορα αντικείμενα!

Για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορείται ένας 48 χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία στην περιοχή της Κισάμου.

Ωστόσο μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα 129 γραμμαρίων κάνναβης, 52 γραμμάρια κάνναβης σε σκόνη ,45 γραμμάρια αποξηραμένων τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης, 90 γραμμάρια σπόροι κάνναβης, ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share