Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αυτοκίνητο διπλωμάτη!

Έχουν ξεκινήσει έρευνες οι Αρχές!

20 Ιουνίου 2019 15:53
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αυτοκίνητο διπλωμάτη!

Νέα φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο διπλωμάτη στην Θεσσαλονίκη! Το αυτοκίνητο, που φέρεται να ανήκει σε επίτιμο πρόξενο χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο εξωτερικό του οχήματος, ενώ επιτόπου έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα.

Η φωτιά φέρεται να σβήστηκε προ της αφίξεως των πυροσβεστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι, ενώ η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

Δέκα ημέρες μετά τους εμπρησμούς Ι.Χ Τούρκων διπλωματών

Υπενθυμίζεται ότι στις 10/06 είχαν καεί ολοσχερώς και πάλι στη Θεσσαλονίκη σταθμευμένα αυτοκίνητα της τουρκικής διπλωματικής αποστολής.

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η επίθεση με μαχαίρι στον 22χρονο!

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος εικοσιδυάχρονου, πριν από έναν χρόνο, στη Θεσσαλονίκη. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τέσσερις άνδρες, από τους οποίους συνελήφθησαν οι τρεις, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ύστερα από πολύμηνη και έρευνα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποίησαν ως δράστες τέσσερα άτομα, ηλικίας 24, 22, 23 και 26 ετών, τα οποία το πρωί της 12ης Ιουνίου 2018, στην περιοχή της παραλίας κοντά στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς", ενεργώντας από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση αιχμηρού και αμβλέος αντικείμενου, σε βάρος του νεαρού (ηλικίας 21 ετών τότε) με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ο τραυματίας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Πιθανολογείται ότι η επίθεση έγινε για οπαδικές διαφορές.

Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης από την Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις ηλικίας 22, 23 και 26 ετών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία -για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων- θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Protothema

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Mοτοσικλέτα παρέσυρε ηλικιωμένο!

Χαλκιδική: Στον ανακριτή η 19χρονη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share