Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Ρομά πυροβόλησε και τραυμάτισε δυο παιδιά!

Το έκανε άσκοπα!

20 Ιουνίου 2019 10:34
Συναγερμός στην Καρδίτσα: Ρομά πυροβόλησε και τραυμάτισε δυο παιδιά!

Παρολίγο τραγωδία το παιχνίδι με τα όπλα ενός 43χρονου,ο οποίος πυροβολούσε άσκοπα μέσα στον οικισμό των Ρομά στην περιοχή Μαύρικα του Δήμου Καρδίτσας με αποτέλεσμα να τραυματίσει δυο παιδιά!

Τα δύο ανήλικα αγόρια δέχθηκαν σκάγια από το κυνηγετικό όπλο του ασυνείδητου δράστης και τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, αφού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα μετά το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Τετάρτης.

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Ρομά πυροβόλησε και τραυμάτισε δυο παιδιά!

Ο 43χρονο είχε φροντίσει να εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη και οι αναζητήσεις συνεχίζονται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, άσκοπους πυροβολισμούς και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Φθιώτιδα: Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικό!

Στη Ανθήλη Φθιώτιδας οι κάτοικοι αναφέρουν προβλήματα με τους ρομά που έχουν εγκατασταθεί στο χωριό τους.

Δεν δίστασαν να απειλήσουν και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν αστυνομικό, ο οποίος ήταν στο σπίτι του εκτός υπηρεσίας.

Όταν τους έκανε παρατήρηση, ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και με άλλους ρομά, που ήταν δίπλα, οι οποίοι απείλησαν τον αστυνομικό, ενώ τέσσερις - πέντε από αυτούς κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και προσπάθησαν τον χτυπήσουν.

Φθιώτιδα: Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικό!

Ο αστυνομικός διατήρησε την ψυχραιμία του και απέφυγε να συμπλακεί μαζί τους, ενώ είχε ήδη ενημερώσει την Άμεση Δράση (100).

Όταν οι ρομά κατάλαβαν ότι έρχεται η αστυνομία έφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι κάτοικοι της Ανθήλης έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές ότι η κατάσταση στο χωριό με τους ρομά τείνει να είναι εκτός έλεγχου και ότι η περιοχή είναι καζάνι που βράζει με απρόβλεπτες συνέπειες. Μάλιστα για το θέμα αυτό είχε γίνει πρόσφατα συγκέντρωση στην πλατεία της Ανθήλης, όπου είχαν παρευρεθεί και εκπρόσωποι των ρομά.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share