Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Συμπλοκή με πυροβολισμούς!

Ενας τραυματίας!

20 Ιουνίου 2019 08:12
Χαλκιδική: Συμπλοκή με πυροβολισμούς!

Ένας 29χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι μετά από τον πυροβολισμό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης.

Για το περιστατικό οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 31χρονου και ενός 29χρονου επίσης, από τους οποίους ο πρώτος πυροβόλησε εναντίον του δεύτερου 29χρονου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το περιστατικό με τους πυροβολισμούς οφείλεται σε προσωπικές διαφορές.

Ο 29χρονος τραυματίας φέρεται να είχε συνάντηση με τους δύο άντρες σε κεντρικό σημείο των Νέων Μουδανιών και μετά από λογομαχία, ο 31χρονος έβγαλε όπλο.

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Νευριασμένος άνδρας έσπασε τζαμαρία στο ΙΚΑ Τούμπας! (Video)

«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε σήμερα το πρωί ένας εξαγριωμένος άνδρας στο ΙΚΑ της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ξαφνικά «του γύρισε το μυαλό», άρχισε να φωνάζει και έσπασε με τα χέρια του μια τζαμαρία.

Ο άνδρας, φανερά εκνευρισμένος, όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στο Thesstoday.gr, βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς, όπως ο ίδιος φώναζε, «τον ταλαιπωρούσαν 10 μέρες για ένα χαρτί».

Στο σημείο δημιουργήθηκε αναστάτωση. Έντρομοι οι υπάλληλοι έκλεισαν τα γραφεία και κάλεσαν την αστυνομία. Άφωνοι παρακολουθούσαν το επεισόδιο οι πολίτες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην υπηρεσία.

Μάλιστα, με αφορμή τον εξαγριωμένο πολίτη πολλοί από τους ασφαλισμένους άρχισαν να κάνουν τα δικά τους παράπονα, λέγοντας πως σκόπιμα γίνονται καθυστερήσεις για να μην εξυπηρετηθούν, ενώ πολλοί από αυτούς δυσανασχέτησαν με το γεγονός ότι έπρεπε να παραμείνουν κλειδωμένοι μέσα στα γραφεία του ΙΚΑ μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Πηγή: thesstoday

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη στη Χαλκιδική: Φωτογράφιζε την 5χρονη αδερφή της γυμνή και πουλούσε τις φωτογραφίες!

Χαλκιδική: Δύο τραυματίες σε τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share