Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Πέθανε η 16χρονη που έδινε μάχη για την ζωή της!

Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο δυστύχημα..

19 Ιουνίου 2019 21:19
Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Πέθανε η 16χρονη που έδινε μάχη για την ζωή της!

Δυστυχώς κατέληξε η άτυχη 16χρονη που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη..

Ολοκληρώθηκε η τραγωδία στην Φθιώτιδα, καθώς η 16χρονη που πάλευε στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τον αδερφό της έφυγε από τη ζωή!

Έπειτα από τρεις μέρες νοσηλείας, δυστυχώς η 16χρονη Σόνια Κατσίφα δεν τα κατάφερε, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν μετά το φοβερό τροχαίο στην Αταλάντη, το μεσημέρι της Κυριακής, όπου ο 21χρονος αδελφός της, Γιώργος, που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου, είχε βρει ακαριαίο, τραγικό θάνατο.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας και των φίλων της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Τα δυο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα, αλλά βρέθηκαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την Κυριακή, ο αδερφός της Σόνιας ζήτησε το αυτοκίνητο από τον παππού του, για να πάει στην παραλία μαζί με την 16χρονη αδερφή του. Κανένας όμως δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: ''Προσευχηθείτε κι εσείς γιατί περνάμε δύσκολα'' ανατριχιάζουν τα λόγια της γιαγιάς των θυμάτων!

Σόκαρε το πανελλήνιο η τραγωδία στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα, στην Αταλάντη, όπου ένας 21χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του παππού του, με συνοδηγό την 15χρονη αδερφή του, έχασε τη ζωή του όταν ανετράπη το όχημα, ενώ πήγαιναν για μπάνιο την Κυριακή το μεσημέρι.

Η 15χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε, στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Μαζί με τις προσευχές όλων μας για να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για τη ζωή της, η 15χρονη Σωτηρία χρειάζεται επειγόντως αίμα. Σε όποιο Νοσοκομείο και αν βρεθείτε μπορείτε να δώσετε αίμα – ανεξαρτήτου ομάδας – στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία.

Σήμερα μίλησε συντετριμμένη η γιαγιά των θυμάτων για το δυστύχημα: ''Έγώ δεν ήξερα καν ότι έφυγαν, είχαν έρθει για λίγες μέρες. Προσευχηθείτε κι εσείς γιατί είναι δύσκολα.'' Είπε με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Γυναίκα κάηκε ζωντανή!

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Νέες σοκαριστικές εξελίξεις για το θανατηφόρο τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share