Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ημαθία: Ένα κινητό έλυσε το μυστήριο μια ληστείας..ένα χρόνο μετά!

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στα ίχνη των κακοποιών;

19 Ιουνίου 2019 18:05
Ημαθία: Ένα κινητό έλυσε το μυστήριο μια ληστείας..ένα χρόνο μετά!

Ένα κινητό έλυσε το μυστήριο μια ληστείας..ένα χρόνο μετά στην Ημαθία! Τι ήταν αυτό που έδωσε την λύση στις Αρχές και πως οδηγήθηκαν στους δράστες;

Το ψηφιακό σήμα που εξέπεμπε η κλεμμένη συσκευή, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας στα ίχνη δυο αλλοδαπών ηλικίας 42 και 40 χρόνων οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν.

Όμως, δεν ήταν αυτοί οι ληστές, αλλά είχαν... αγοράσει το κινητό από τους δράστες και στην δικογραφία που σχηματίστηκε τους αποδίδεται κατηγορία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ένα κινητό οδήγησε στην εξιχνίαση της ληστείας που είχε γίνει τα ξημερώματα της 10ης Φεβρουαρίου 2018 σε βάρος μιας 60χρονης γυναίκας, από δυο -άγνωστους, τότε- κακοποιούς που παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού της σε περιοχή της Ημαθίας και την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Ωστόσο, ο εντοπισμός τους αποτέλεσε την άκρη του νήματος για να εξιχνιαστεί η ληστεία και να ταυτοποιηθούν οι δύο αλλοδαποί δράστες ηλικίας 40 και 37 χρόνων, που είχαν αρπάξει από την 60χρονη το κινητό, 60 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα με την οποία έκαναν αναλήψεις ύψους 140 ευρώ από ΑΤΜ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! Ωστόσο, ούτε αυτοί συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία για ληστεία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Νεκρός φύλακας μετά από ληστεία!

Ένας φύλακας μεταφορικής έχασε τη ζωή του μετά από ληστεία που σημειώθηκε στην εταιρεία όπου εργαζόταν στον Κορυδαλλό.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η κόρη του στους αστυνομικούς, την ειδοποίησε ο πατέρας της ότι άγνωστοι μπήκαν στη μεταφορική εταιρεία που εργαζόταν στον Κορυδαλλό στις 2:30 τα ξημερώματα και της είπε ότι τον έχουν δέσει και τον έχουν χτυπήσει.

Η γυναίκα πήγε στο σημείο που ήταν ο πατέρας της και όταν τον εντόπισε, ειδοποίησε ασθενοφόρο και το 100.Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share