Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χυδαία παραπληροφόρηση με την 16χρονη από την Αταλάντη! Συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή της!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται!

19 Ιουνίου 2019 15:00
Χυδαία παραπληροφόρηση με την 16χρονη από την Αταλάντη! Συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή της!

Την μεγάλη της μάχη συνεχίζει να δίνει η 16χρονη από το τροχαίο στην Αταλάντη, καθώς σε αντίθεση με δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην τα έχει καταφέρει η κοπέλα συνεχίζει να παλεύει!

Η χυδαιότητα ορισμένων δεν είναι όρια! Ποιος και γιατί διέρρευσε ότι η 16χρονη κοπέλα έχασε την μάχη δεν το γνωρίζουμε! Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που έγινε γνωστή η "παραπληροφόρηση", δεχτήκαμε μηνύματα που μας ανέφεραν πως είναι ένα μεγάλο ψέμα και πως η κοπέλα συνεχίζει να μάχεται!

Πραγματικά δεν σκέφτηκε εκείνος που έβγαλε την είδηση αυτή την οικογένεια που ήδη θρηνεί το ένα της παιδί και το άλλο συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη; Το Athensmagazine.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο "Αττικόν" που νοσηλεύεται η 16χρονη και μας διέψευσε ξεκάθαρα την "τραγική" είδηση, βγάζοντας και μια αγανάκτηση για το πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιες χυδαίες φήμες!

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν» νοσηλεύεται η 16χρονη μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αταλάντη, το μεσημέρι της Κυριακής, όπως μεταδίδει το lamiareport!

Η 16χρονη επέβαινε σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 21χρονος αδελφός της. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή του επαρχιακού δρόμου από Αταλάντη προς Καλαπόδι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες, να κάνει τούμπες και να καταλήξει εκτός δρόμου.

Ο 21χρονος βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, και από εκεί κρίθηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και βρισκεται σε κρίσιμη κατάσταση με το νοσοκομείο να κάνει έκκληση για αίμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βραχάτι Κορινθίας: Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανάκι!

Θλίψη στην Φθιώτιδα: 80χρονη σκοτώθηκε επειδή έπεσε από κερασιά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share