Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ποδηλάτης έπεσε από την γέφυρα Ρίο - Αντίρριο!

Θρίλερ!

19 Ιουνίου 2019 11:59
Ποδηλάτης έπεσε από την γέφυρα Ρίο - Αντίρριο!

Συναγερμός σήμανε στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, μετά από πτώση ατόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ποδηλάτη που βρισκόταν στον πεζοδρόμιο της Γέφυρας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό.

Ο άνδρας κατέληξε μετά την πτώση του στο χερσαίο τμήμα επί της οδού Ποσειδώνος στο Ρίο.

Ο ποδηλάτης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια».

Σοκ στην Πάτρα: Κρεμάστηκε φοιτητής μέσα στην εστία!

Τραγική είδηση αποτελεί η αυτοκτονία ενός φοιτητή από την Πάτρα ο οποίος κρεμάστηκε μέσα στην φοιτητική εστία!

Ο άτυχος νεαρός σπούδαζε στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έναν 23χρονο φοιτητή με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, εντόπισαν απαγχονισμένο οι υπεύθυνοι της φοιτητικής εστίας του Ρίου.

Τους υπεύθυνους της εστίας είχαν ειδοποιήσει οι γονείς του νεαρού, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Όταν άνοιξαν την πόρτα του δωματίου του 23χρονου, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ο φοιτητής σπουδαζε στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πηγή πληροφοριών: Patrastimes.gr

Πάτρα: Ληστές με αποκριάτικες μάσκες και πιστόλια!

Έφεραν... ετεροχρονισμένα το καρναβάλι οι τρεις άγνωστοι ένοπλοι άνδρες που ακινητοποίησαν μια παρέα νεαρών σε έναν δρόμο της Πάτρας για να τους ληστέψουν, τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά φορώντας... αποκριάτικες μάσκες!

Οι τρεις 23χρονοι Έλληνες που επέστρεφαν στα σπίτια τους από διασκέδαση, «πάγωσαν» όταν πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά τους οι τρεις μασκαράδες που φορούσαν και κράνη μοτοσικλετιστή και τους απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι, ζητώντας να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τα θύματα δεν είχαν χρήματα, αλλά οι ληστές άρπαξαν τα κινητά τους και εξαφανίστηκαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να εντοπιστούν τα ίχνη τους από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ξεκίνησαν αναζητήσεις μόλις ειδοποιήθηκαν από τους 23χρονους. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων σε βάρος αγνώστων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share