Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζάκυνθος: Αγνοείται Βρετανός τουρίστας!

Επιχείρηση εντοπισμό του!

19 Ιουνίου 2019 10:33
Ζάκυνθος: Αγνοείται Βρετανός τουρίστας!

Επιχείρηση εντοπισμού Βρετανού τουρίστα στο όρος Σκοπός όπου είχε πάει χθες για πεζοπορία.

Ο 73χρονος Βρετανός, παραθέριζε στο Αργάσι έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ, στο όρος Σκοπός στη Ζάκυνθο.

Σε αυτήν συμμετέχει η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την συνδρομή ειδικών δυνάμεων, όπως αυτές της 6ης ΕΜΑΚ που έφτασαν στη Ζάκυνθο και συνδράμουν στις έρευνες.

Μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε επιστρέψει. Η σύζυγος του δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και έκτοτε έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση για την αναζήτησή του, που ακόμη δεν έχει αποφέρει αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Τραγική κατάληξη είχε Βρετανός τουρίστας στην Ζάκυνθο!

Τραγική κατάληξη είχε Βρετανός τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Ζάκυνθο! Δυστυχώς πέθανεαφού υπέκυψε στα τραύματα του..

Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο Αττικό νοσοκομείο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 35χρονος τουρίστας από την Βρετανία που ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Οι γονείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Ο θανάσιμος τραυματισμός του 35χρονου έγινε σε γνωστό μπαρ του Λαγανά, όπου βρέθηκαν άλλοι δύο Βρετανοί θαμώνες.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο Βρετανοί κινήθηκαν προς το θύμα απειλητικά, τον έσπρωξαν και βγήκαν εκτός μαγαζιού. Στον δρόμο, ο ένας από τους δύο χτύπησε με γροθιές το θύμα. Ο 35χρονος μετά την πτώση του χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ακολούθησε η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό. Η αξιοποίηση του υλικού, που δημοσιοποίηθηκε, συνέβαλε στη σύλληψη των δύο Βρετανών. Οι δύο νεαροί έφυγαν από το σημείο, ωστόσο ο περαστικός που είχε καταγράψει με βίντεο το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και ήρθε έρθει στο νησί μας για τον γάμο ενός φίλου του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share