Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κρήτη: Φωτιά σε δύσβατη περιοχή!

Το σημείο δυσχεραίνει το έργο της Πυροσβεστικής!

18 Ιουνίου 2019 22:15
Κρήτη: Φωτιά σε δύσβατη περιοχή!

Φωτιά σε δύσβατη περιοχή έχει ξεσπάσει στην Κρήτη κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα το έργο της Πυροσβεστικής!

Φωτιά σε δύσβατο σημείο εκδηλώθηκε σήμερα το βράδυ κινητοποιώντας την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην κορυφογραμμή ανάμεσα σε νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου και συγκεκριμένα πάνω από τις εγκαταστάσεις του Κινεζόκωστα.

Δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα βρίσκονται στην περιοχή ωστόσο πρέπει να επισημανθεί πως η φωτιά είναι σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης.

Πηγή: Cretapost.gr

Κρήτη: Περιπέτειες για μια τουρίστρια...κλήθηκε η Πυροσβεστική για να την μετακινήσει!

Περιπέτειες είχε μια υπέρβαρη τουρίστρια στην Κρήτη όταν κλήθηκε η Πυροσβεστική για να την μετακινήσει!

Περιπέτεια ήταν και για τους πυροσβέστες η επιχείρηση στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν, το απόγευμα, προκειμένου να την βοηθήσουν στην περιοχή του Μπάλου, στα Χανιά.

Η υπηρεσία ενημερώθηκε πως η τουρίστρια από τη Γερμανία, με την παρέα της, κατέβηκε το μονοπάτι στο σημείο, κι αφού όλοι απόλαυσαν τη Φύση, επιχείρησαν να επιστρέψουν ανεβαίνοντας το ίδιο μονοπάτι. Η προσπάθεια αυτή αποδείχθηκε "βουνό" για την γυναίκα, η οποία λόγω του βάρους της αδυνατούσε να ανέβει, ενώ ούτε η βοήθεια από τους φίλους της έφερε αποτέλεσμα.

Έτσι, ρόλο ανέλαβαν οι πυροσβέστες που κάτω από τον καυτό ήλιο, κατέβηκαν το μονοπάτι και... σηκωτή ανέβασαν την υπέρβαρη τουρίστρια, την οποία περίμενε ασθενοφόρο στο πάρκινγκ, προκειμένου να τη μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο.


Πηγή: cretalive.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share