Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κόρινθο: Μπροστά τα μάτια του πατέρα σκοτώθηκε ο 37χρονος από κεραυνό!

Ο θάνατος του έχει σκορπίσει θλίψη στη Γκούρα του Φενεού!

18 Ιουνίου 2019 19:50
Τραγωδία στην Κόρινθο: Μπροστά τα μάτια του πατέρα σκοτώθηκε ο 37χρονος από κεραυνό!

Μπροστά τα μάτια του πατέρα σκοτώθηκε ο 37χρονος από κεραυνό στην Κόρινθο.. Ο θάνατος του έχει σκορπίσει θλίψη στη Γκούρα του Φενεού! Απίστευτη η τραγωδία που "χτύπησε" την οικογένεια του 37χρονου..

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος 37χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πήγε στο χωράφι του στον κάμπο, μαζί με τον πατέρα του και έναν βοηθό, προκειμένου να μαζέψουν τις σανόμπαλες καθώς η βροχή θα τις κατέστρεφε και τα ζώα θα έμεναν νηστικά.

Γύρω στις δύο το μεσημέρι, ο 37χρονος είχε ανέβει στην ρυμούλκα ενός τρακτέρ και τοποθετούσε τις σανόμπαλες προκειμένου να τις κουκουλώσει για να τις προστατέψει από την έντονη βροχόπτωση.

Όλα έδειχναν πως η δουλειά τους τελειώνε, όταν ξαφνικά η περιοχή φωτίστηκε και ένας κεραυνος έπεσε πανω στο άτυχο παλικάρι, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Όταν οι υπόλοιποι είδαν τον 37χρονο Παναγιώτη πεσμένο αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν, μα ήταν αργά καθώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Σε θλίψη έχει πέσει από το μεσημέρι της Τρίτης, η τοπική κοινότητα Γκούρας, στην Ορεινή Κορινθία από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 37χρονου αγρότη Παναγιώτη Καραδήμα ο οποίος ενώ βρισκόταν στο χωράφι του, χτυπήθηκε από κεραυνό.

Το χωριό βρισκεται σε θλίψη για τον άτυχο άνδρα για τον οποίο όλοι έχουν να θυμούνται τα καλύτερα αφού ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθάει όλον τον κόσμο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η σύζυγος του άτυχου 37χρονου, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως έγινε αυτό το κακό στον άντρα της...

Σοκ: Ασυνείδητη μάνα ξέχασε το μωρό της και πέθανε από την ζέστη!

Ασυνείδητη μάνα ξέχασε το μωρό της και πέθανε από την ζέστη! Η είδηση για τον θάνατο προκαλεί σοκ και πραγματικά δεν το χωράει ανθρώπινος νους..

Το συμβάν σημειώθηκε στις 6 Μαΐου, όταν ένας γείτονας εντόπισε σε κατάσταση σοκ το μόλις 21 μηνών κοριτσάκι στο αμάξι.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι ηλικίας 21 μηνών στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν η μητέρα του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πεθάνει από τη ζέστη.

Ο άντρας έσεπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όμως λίγο αργότερα το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το παιδί έμεινε στο αμάξι, ύστερα από μία «λάθος συνεννόηση» των γονιών σχετικά με το ποιος θα το πάρει.

«Μια εμπεριστατωμένη έρευνα αποκάλυψε ότι το παιδί είχε μείνει μόνο του στο αυτοκίνητο για περίπου δυόμισι ώρες με το αυτοκίνητο σβηστό, στη ζέστη», δήλωσε ο Εισαγγελέας του Ocean County Bradley D. Billhimer.

Η έρευνα κατέληξε επίσης ότι η αιτία θανάτου του παιδιού προήλθε από ασφυξία, λόγω της ζέστης.

Να σημειωθεί ότι η θερμοκρασία εκείνη την ώρα στην περιοχή «άγγιζε» τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Στη φυλακή οι δύο αλλοδαποί για το βιασμό 19χρονης!

Έγκλημα στο Γουδί: Στη φυλακή η 68χρονη μητροκτονός!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share