Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τύρναβος: Αναζητείται νεαρός που μαχαίρωσε 38χρονο!

Από την Παρασκευή!

18 Ιουνίου 2019 11:13
Τύρναβος: Αναζητείται νεαρός που μαχαίρωσε 38χρονο!

«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος για να εντοπίσουν ένα νεαρό Έλληνα ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε στον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 38χρονου από τον Αμπελώνα Λάρισας, κατά την διάρκεια διαπληκτισμού.

Το θύμα είχε βρεθεί αιμόφυρτο το μεσημέρι της Παρασκευής και διακομίστηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας, αλλά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί τον βρήκαν και οι αστυνομικοί, στους οποίους φέρεται να κατέθεσε ότι καβγάδισε με περισσότερα από ένα άτομα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και εκείνα του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με όσα είπε, εκείνος που τον τραυμάτισε με μαχαίρι ήταν ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε.

Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: Protothema

Θρίλερ στον Τύρναβο: Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του!

Σοκαρισμένη είναι ο κόσμος στον Τυρνάβο, από την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός 35χρονος μέσα στοαυτοκίνητό του και συγκεκριμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας, ενώ το Α.Τ. Τυρνάβου κάνει έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του νεαρού άντρα.

Την σορό του 35χρονου μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Τυρνάβου και έπειτα θα γίνει μεταφορά στο ΓΝΛ για την νεκροψία – νεκροτομή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share