Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φθιώτιδα: Διαμελίστηκε μπροστά στον άνδρα της!

Φρικτό τροχαίο στα Καμμένα Βούρλα...

18 Ιουνίου 2019 10:48
Φθιώτιδα: Διαμελίστηκε μπροστά στον άνδρα της!

Ένα φρικτό τροχαίο έλαβε χώρα στην Φθιώτιδα όταν μια γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία της πνοή, μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Η άτυχη γυναίκα, 56 ετών, επέβαινε σε λεωφορείο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Περίπου στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας αποβιβάστηκε από αυτό στην 182η χιλιομετρική θέση της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, κοντά στα Καμένα Βούρλα, στο παλιό κέντρο Σεϋχέλλες.

Η 56χρονη επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό για να φτάσει στον σύζυγό της που την περίμενε στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λαμία.

Μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο έσπευσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα. Δυστυχώς μόλις έφυγε το λεωφορείο και ενώ προσπαθούσε να περάσει επάνω από το διαχωριστικό στηθαίο, δεν είχε προσέξει ότι στο ρεύμα προς Λαμία έρχονταν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο την παρέσυρε με δύναμη και την πέταξε περίπου 20-30 μέτρα μακρυά μπροστά στον σύζυγό της. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Καμένα Βούρλα οι διασώστες αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα, η γυναίκα ήταν διαμελισμένη και ο σύζυγός ούρλιαζε βλέποντας τη σορό της γυναίκας του σε αυτή την κατάσταση.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α΄ τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που επιλήφθηκαν του τροχαίου δυστυχήματος ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό της άτυχης γυναίκας στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Πηγή: SDNA

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Επείγουσα έκκληση για αίμα για την 15χρονη Σωτηρία που ακρωτηριάστηκε!

Σόκαρε το πανελλήνιο η τραγωδία στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα, στην Αταλάντη, όπου ένας 21χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του παππού του, με συνοδηγό την 15χρονη αδερφή του, έχασε τη ζωή του όταν ανετράπη το όχημα, ενώ πήγαιναν για μπάνιο την Κυριακή το μεσημέρι.

Η 15χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε, στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Μαζί με τις προσευχές όλων μας για να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για τη ζωή της, η 15χρονη Σωτηρία χρειάζεται επειγόντως αίμα. Σε όποιο Νοσοκομείο και αν βρεθείτε μπορείτε να δώσετε αίμα – ανεξαρτήτου ομάδας – στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Γυναίκα κάηκε ζωντανή!

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Νέες σοκαριστικές εξελίξεις για το θανατηφόρο τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share