Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Γνωστός Dj, o 31χρονος που πνίγηκε χθες στην Ναύπακτο!

Όλοι τον ήξεραν ως Mr Jony

17 Ιουνίου 2019 18:25
Τραγικό: Γνωστός Dj, o 31χρονος που πνίγηκε χθες στην Ναύπακτο!

Ο γνωστός Πατρινός dj Θοδωρής Γεωργιόπουλος με το ψευδωνυμο Mr Jony είναι ο άτυχος Πατρινός που βρήκε τραγικό τέλος χθες στη Ναυπακτο.

Ο Θοδωρής Γεωργιόπουλος, έχασε χθες στα 31 του χρόνια την ζωή του, σε μια λανθασμένη προσπάθεια να διασώσει την βάρκα του που την παρέσυραν τα κύματα.


Στη Ναύπακτο χθες είχε κυριολεκτικά καύσωνα μέχρι τις 16:50 οπότε και άρχισε να αλλάζει δραματικά ο καιρός.

Ο Θοδωρής, που είχε πάει βόλτα στη Κάτω Βασιλική με φίλο του, είδε ξαφνικά την βάρκα του να την παρασύρει το κύμα και βούτηξε να την σώσει. Όμως τα ρεύματα ήταν πολύ ισχυρά, με αποτέλεσμα να πνιγεί σε αυτή την του προσπάθεια.

Πηγή: npress.gr

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: 8χρονος πήγε να χάσει τη ζωή του!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου διεκομίσθη τα μεσάνυχτα της Κυριακής, από το νοσοκομείο Χανίων, το 8χρονο αγοράκι, που λίγο έλειψε να πνιγεί, στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, αντελήφθη το παιδί και το έβγαλε από τη θάλασσα, παρέχοντάς του τις Α' Βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Χανίων.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λόγω της σοβαρής κατάστασής του, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του ΠΑΓΝΗ.

Ο μικρός είναι διασωληνωμένος και σε καταστολή, και τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα", δήλωσε στο ekriti, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης.

Στο πλευρό του αγοριού, οι γονείς του, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν πως το παιχνίδι στη θάλασσα, μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Τραγικό περιστατικό στην Κω: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα ξενοδοχείου!

Τραγικό περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι 5 χρονών από την Αγγλία σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Κω, αφού πνίγηκε.

Το αγοράκι, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους γονείς του, πνίγηκε στη πισίνα του ξενοδοχείου, στην περιοχή Μαρμάρι. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, διέφυγε της προσοχής των γονιών και πήγε στην πισίνα μόνο του απόπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς το παιδί είχε ήδη καταλήξει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στην Πάτρα: Πνίγηκαν δύο ηλικιωμένοι!

Τραγωδία: Πνίγηκε ο 3χρονος γιος γνωστού τραγουδιστή!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr
 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share