Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικό: 31χρονος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει την βάρκα του! (Video)

Δείτε το βίντεο...

17 Ιουνίου 2019 15:45
Τραγικό: 31χρονος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει την βάρκα του! (Video)

31χρονος πάλεψε με τα μανιασμένα κύματα στην προσπάθειά του να φτάσει την βάρκα του όμως δεν κατάφερε τελικά να βγει ζωντανός.

Το περιστατικό έγινε στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας, το απόγευμα της Κυριακής (16/6) κατά την διάρκεια της ξαφνικής καταιγίδας.

Στο βίντεο διακρίνεται ο άνδρας να κολυμπάει προς τη βάρκα που έχει παρασυρθεί και να προσπαθεί να τη φτάσει, δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, χωρίς αποτέλεσμα.

Η προσπάθεια του αυτή τελικά, του κόστισε τη ζωή

Τα συγκλονιστικά πλάνα τράβηξε λουόμενος που βρισκόταν στην παραλία.

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: 8χρονος πήγε να χάσει τη ζωή του!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου διεκομίσθη τα μεσάνυχτα της Κυριακής, από το νοσοκομείο Χανίων, το 8χρονο αγοράκι, που λίγο έλειψε να πνιγεί, στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, αντελήφθη το παιδί και το έβγαλε από τη θάλασσα, παρέχοντάς του τις Α' Βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Χανίων.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λόγω της σοβαρής κατάστασής του, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του ΠΑΓΝΗ.

"Ο μικρός είναι διασωληνωμένος και σε καταστολή, και τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα", δήλωσε στο ekriti, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης.

Στο πλευρό του αγοριού, οι γονείς του, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν πως το παιχνίδι στη θάλασσα, μετατράπηκε σε εφιάλτη

Τραγικό περιστατικό στην Κω: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα ξενοδοχείου!

Τραγικό περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι 5 χρονών από την Αγγλία σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Κω, αφού πνίγηκε.

Το αγοράκι, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους γονείς του, πνίγηκε στη πισίνα του ξενοδοχείου, στην περιοχή Μαρμάρι. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, διέφυγε της προσοχής των γονιών και πήγε στην πισίνα μόνο του απόπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς το παιδί είχε ήδη καταλήξει.

Κως: Μυστήριο για τον νεκρό άντρα που βρέθηκε νεκρός!

Νεκρός άνδρας εντοπίσθηκε σε παραθαλάσσια περιοχή στην Κω και μυστήριο παραμένει μέχρι στιγμής ο θάνατος του.

Το πτώμα του εντοπίσθηκε από στελέχη του Λιμεναρχείου.

Το Λιμενικό Σώμα έλαβε κλήση για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του, στην παραθαλάσσια περιοχή του Μαρμάρι στη Κω. Ο άνδρας ήταν περίπου 70 ετών, ύψους περίπου 1,65 με 1,70 και είχε λευκά αραιά μαλλιά. Φορούσε μαγιό όταν βρέθηκε και οι συνθήκες του θανάτου του, παραμένουν άγνωστες.

Στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση και παραγγέλθηκε άμεσα η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share