Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: 15χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι τον πατέρα του μετά από τσακωμό!

Τι συνέβη;

17 Ιουνίου 2019 12:55
Αγρίνιο: 15χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι τον πατέρα του μετά από τσακωμό!

Δεν χωράει ο νους το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη στο σπίτι μιας οικογένειας σε χωριό της ενότητας Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, όταν ένα αγόρι μόλις 15 χρόνων βγήκε εκτός εαυτού και τραυμάτισε τον πατέρα του με μαχαίρι και ψαλίδι!

Η αιτία του διαπληκτισμού που κατέληξε στο αιματηρό περιστατικό δεν έγινε γνωστή, ωστόσο ο 58χρονος άνδρας που φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι κάλεσε αστυνομικούς οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον ανήλικο γιο του, ο οποίος μάλιστα δεν είχε βγάλει ταυτότητα, όπως όφειλε.

Ο 15χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος του με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί έκδοσης ταυτοτήτων.

Αγρίνιο: Μεθυσμένη 14χρονη συνελήφθη για διατάραξη!

Το βράδυ της Δευτέρας, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κλήθηκαν σε ένα πάρκο της πόλης, όπου είχε συγκεντρωθεί μια παρέα παιδιών που έκαναν φασαρία, ενοχλώντας τους κατοίκους των γύρω σπιτιών. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ανάμεσα στους ανήλικους ταραξίες ήταν και μία 14χρονη, η οποία βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και την οδήγησαν στο τμήμα.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι η ανήλικη μαθήτρια είχε φύγει από το σπίτι της εν αγνοία των δικών της και αγόρασε από ένα κατάστημα οινοπνευματώδες ποτό, το οποίο κατανάλωσε. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ο 45χρονος πατέρας της και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραμέλησης εποπτείας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: protothema

Τραγωδία στο Μοσχάτο: «Είχε αλλάξει συμπεριφορά» λένε οι γονείς 3ης ανήλικης!

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν μετά την τραγωδία στο Μοσχάτο, για τον 43χρονο ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση του 14χρονου κοριτσιού που έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οπως είχε γίνει γνωστό την Τρίτη (28/05), στις Αρχές υπήρχαν πληροφορίες ότι εκτός από την 14χρονη που αυτοκτόνησε και άλλο ένα κορίτσι 16 ετών, υπάρχει και άλλη μια ανήλικη που κατά πάσα πιθανότητα να είχε πέσει θύμα του 43χρονου.

Την Δευτέρα (27/05) λοιπόν φαίνεται να εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αττικής, στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, μια οικογένεια από την ευρύτερη περιοχή, υποστηρίζοντας ότι πιθανώς να είχε πλησιάσει και το δικό τους παιδί ο 43χρονος.
Οι γονείς της ανήλικης εξέφρασαν στις Αρχές την ανησυχία τους, καθώς το ανήλικο παιδί τους μετά την τραγωδία στο Μοσχάτο άλλαξε απότομα συμπεριφορά και κλείστηκε στον εαυτό της. Μάλιστα όπως είπαν, όταν η κόρη τους πήγαινε συχνά στο κατάστημα του κατηγορούμενου αργούσε να επιστρέψει σπίτι.

Με την σειρά τους, οι αστυνομικοί έστειλαν άμεσα τους γονείς στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος και χειρίζεται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, διέταξε προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share