Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση 20χρονου στην Κρήτη: Τι τον έκανε να φύγει από το σπίτι του;

Τα πρώτα λόγια της μητέρας του!

17 Ιουνίου 2019 11:59
Εξαφάνιση 20χρονου στην Κρήτη: Τι τον έκανε να φύγει από το σπίτι του;

"Τέλος καλό όλα καλά" δήλωσε η Εύα Δημάκη, μητέρα του 20χρονου φοιτητή που αγνοούνταν στην Κρήτη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" είπε "θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τους αστυνομικούς, τους χωριανούς, όλον τον κόσμο που βοήθησε και συμμετείχε στις έρευνες".

Πληροφορίες ότι είχε κάποιον καβγά λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του το βράδυ της Παρασκευής - Φώναζε «μπαμπά, μαμά, βοήθεια» λίγο πριν τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ένα τηλεφώνημα με τον πατέρα του, λίγο πριν την εξαφάνισή του 20χρονου Κοσμά, κι ένας σοβαρός καβγάς, όπως φαίνεται, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από το σπίτι του στον «Κάμπο» Καβροχωρίου της Κρήτης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Μετά τον καβγά, ο Κοσμάς έφυγε από το σπίτι και δεν πήρε τίποτα μαζί του, ούτε καν το κινητό, μια κίνηση που προβλημάτισε πολύ τους οικείους του.

Στις 5 το πρωί όταν τον εντόπισαν οι πυροσβέστες με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ο 20χρονος φώναζε κατά πληροφορίες «μπαμπά... μαμά, βοήθεια!».

Η εκτίμηση είναι ότι ο 20χρονος είχε πανικοβληθεί με το δύσβατο και άγνωστο σημείο στο οποίο βρισκόταν να επιβαρύνουν την ήδη άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Τελικά, το γεγονός πως δεν είχε απομακρυνθεί πολύ μακριά από το σπίτι του και τις κρίσιμες πρώτες ώρες της εξαφάνισης του δεν έκανε δεύτερες, αρνητικές σκέψεις, ίσως ήταν το "κλειδί" για να βρεθεί ζωντανός έστω και βαριά καταπονημένος, ο 20χρονος Κοσμάς.

Κρήτη: Εντοπίστηκε ο φοιτητής που είχε εξαφανισθεί!

Καλά στην υγεία του, χωρίς εμφανή σημάδια τραυματισμού, εντοπίστηκε στις 5 το πρωί σε αγροτική τοποθεσία του Καβροχωρίου στο Ηράκλειο, ο 20χρονος Κοσμάς Κακούρης.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 14 Ιουνίου, εντόπισαν το πρωί άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Κάτοικος Καλεσσών άκουσε στις 3 το ξημερώματα φωνές και κλάματα σε αγροτική περιοχή και ειδοποίησε την αστυνομία.

Άνδρες των ΤΑΕ έσπευσαν στην περιοχή, οι οποίοι άκουγαν τις φωνές του 20χρονου χωρίς ωστόσο να μπορούν να τον εντοπίσουν και ζητήθηκε η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ.

Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός εντοπίζεται και εμφανώς καταβεβλημένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share