Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

Χαλκίδα: «Χτύπησαν» ΑΤΜ τα ξημερώματα!

Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν!

17 Ιουνίου 2019 11:10
Χαλκίδα: «Χτύπησαν» ΑΤΜ τα ξημερώματα!

Απόπειρα ανατίναξης ΑΤΜ έγινε λίγο τις τις 5:00' τα ξημερώματα στη Χαλκίδα.Οι τρεις κουκουλοφόροι με τη γνωστή μέθοδο «Plofkraak», διοχέτευσης αερίου στο μηχάνημα, προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ τράπεζας.

Στο ΑΤΜ και το κατάστημα προκλήθηκαν ζημιές, ωστόσο οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και έφυγαν άπραγοι.

 Χαλκίδα: «Χτύπησαν» ΑΤΜ τα ξημερώματα!

Λίγη ώρα αργότερα και σε κοντινή απόσταση από το σημείο που «χτύπησαν» οι τρεις κουκουλοφόροι, οι αστυνομικοί βρήκαν καμένο ένα λευκό opel corsa, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν.

Γλυφάδα: Έκρηξη σε ΑΤΜ - Σκόρπισαν παντού λεφτά!

Στις 03.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στην Άνω Γλυφάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της συμμορίας κατάφεραν να αφαιρέσουν κασετίνες με άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό.

 Γλυφάδα: Έκρηξη σε ΑΤΜ - Σκόρπισαν παντού λεφτά!

Όπως φαίνεται, οι δράστες χρησιμοποίησαν για την έκρηξη δυναμίτιδα μεγάλης ισχύος!Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν όχι μόνο στο ΑΤΜ αλλά και στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τέσσερα άτομα να επιβιβάζονται μετά την επίθεση στο ATM σε ασημί αυτοκίνητο και να αποχωρούν από το σημείο.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share