Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φθιώτιδα: Τροχαίο με νεκρό 21χρονο και ακρωτηριασμένη 16χρονη!

Σοκαριστικό ατύχημα...

16 Ιουνίου 2019 18:11
Φθιώτιδα: Τροχαίο με νεκρό 21χρονο και ακρωτηριασμένη 16χρονη!

Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στις 3:30' το μεσημέρι της Κυριακής στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου από Αταλάντη προς Καλαπόδι στην Φθιώτιδα, με θύματα έναν 21χρονο και την 16χρονη αδερφή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο αδέλφια, ο 21χρονος οδηγός και η 16χρονη αδελφή του, είχε κατεύθυνση προς Αταλάντη.

Ο οδηγός σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο, αφου χτύπησε με σφοδρότητα στις μπάρες, έφερε τούμπες και κατέληξε εκτός δρόμου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το μπροστινό μέρος του ασημί Toyota μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης με τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δυο άτυχα παιδιά.

Δυστυχώς ο 21χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ πάρα πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η 16χρονη αδελφή του, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ακρωτηριασμένη στα κάτω άκρα και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Πηγή: lamiareport.gr

Νεκρός ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Κρις Κύργιας!

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στον Πλαταμώνα, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα έναν θάνατο και ένα σοβαρό τραυματισμό.

Νεκρός είναι ο 67χρονος γνωστός προπονητής του Tae Kwon Do, Κρις Κύργιας, ο οποίος οδηγώντας τη μηχανή του ξέφυγε από το δρόμο, λίγο πριν τα διόδια του Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και ο ίδιος να χάσει τη ζωή του.

Η 28χρονη συνεπιβάτης του τραυματίστηκε σοβαρά αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. Επί τόπου έφτασαν δύο ασθενοφόρα.

Το ένα μετέφερε τον άτυχο 67χρονο στο νοσοκομείο της Κατερίνης όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε ενώ το δεύτερο μετέφερε την κοπέλα στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου νοσηλεύεται.

Ποιος ήταν ο Κρις Κύργιας

Ο Κρις Κύργιας ήταν προσωπικότητα στο χώρο Tae Kwon Do και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις ηλικίες και στα μικρά παιδιά που τους μάθαινε τα μυστικά του αθλήματος.

Τον περασμένο Ιανουάριο μάλιστα επέστρεψε από Κορέα και Αυστραλία, έχοντας κατορθώσει να αποκτήσει τα 9 DAN, φτάνοντας πλέον στον ύπατο βαθμό Grand Master.

Μάλιστα τότε είχε γιορτάσει το γεγονός σε γνωστή ταβέρνα, παρέα με τον πρώην Δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη, τον Ογκολόγο καθηγητή Γιώργο Κύργια και τον πλαστικό χειρουργό Βασίλη Τσιόγκα, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Πηγή: thessalianews.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βραχάτι Κορινθίας: Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανάκι!

Θλίψη στην Φθιώτιδα: 80χρονη σκοτώθηκε επειδή έπεσε από κερασιά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share