Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννινα: Φωτιά σε σοφίτα που διέμεναν ηλικιωμένοι!

Η Πυροσβεστική έκανε προσπάθειες να απεγκλωβίσει την γυναίκα!

16 Ιουνίου 2019 16:24
Ιωάννινα: Φωτιά σε σοφίτα που διέμεναν ηλικιωμένοι!

Φωτιά ξέσπασε σε σοφίτα όπου διέμεναν ηλικιωμένοι στα Ιωάννινα και η Πυροσβεστική επενέβη για να απεγκλωβίσει τη γυναίκα!

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων,με 14 άτομα,όμως δυστυχώς το σπίτι στο οποίο διιέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων, κατααστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε διαμέρισμα τρίτου ορόφου(σοφίτα)στην οδό Γιαννικώστα στην περιοχή της Κιάφας,στα Γιάννενα, μετά από από φωτιά που ξέσπασε το πρωί.

Γερανοφόρο όχημα της Π.Υ. Ιωαννίνων, κατέβασε την ηλικιωμένη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο μπαλκόνι και στη συνέχεια το ζευγάρι των ηλικιωμένων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα αίτια της Πυρκαγιάς,διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ιωαννίνων.

Πηγή: epirusgate

Ιωάννινα: Νεαρός παρενοχλούσε γυναίκες!

Στο Κάστρο Ιωαννίνων νεαρός παρενοχλούσε γυναίκες! Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 18χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, ο 18χρονος κατηγορείται ότι μετά τα μεσάνυχτα της 09-06-2019, στην περιοχή του Κάστρου Ιωαννίνων, παρενόχλησε δύο νεαρές διερχόμενες γυναίκες, προβαίνοντας σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους ενώ παράλληλα προέβη δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις.

Αστυνομικοί, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο ερευνών, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν, ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω αδικημάτων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή: epiruspost.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share