Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής!

Έπεσε στη θάλασσα με την μηχανή!

16 Ιουνίου 2019 09:47
Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας μοτοσικλετιστής στην Ηγουμενίτσα όταν έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου που οδηγούσε με συνέπεια να καταλήξει στην θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16/06) ότι ένας 27χρονος μοτοσικλετιστής, κινούμενος επί της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας-Δρεπάνου, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πτώση του στη λιμνοθάλασσα, δεξιά του δρόμου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του γραφείου Τροχαίας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 27χρονος, ο οποίος είχε ήδη ανασυρθεί από προσωπικό του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Μοιραίο τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός δικυκλιστής!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 5:30’ το απόγευμα της Κυριακής στην ε.ο. Λεπούρων - Κύμης στο ύψος του χωριού Μονόδρυο, στην Εύβοια.

Η μηχανή που οδηγούσε 85χρονος Έλληνας, συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που ερευνά το ΑΤ Κύμης, με ΙΧΕ που οδηγούσε 49χρονη Ελληνίδα, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του πρώτου.

Ο άτυχος άνδρας, που φορούσε κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κύμης και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δυστυχώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 85χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share