Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Χανιά!

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα!

16 Ιουνίου 2019 09:10
Φωτιά σε διαμέρισμα στα Χανιά!

Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου (15/06) στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι στις Βουκολιές Χανίων.


Η φωτιά που γρήγορα πήρε μεγάλη έκταση εκδηλώθηκε στο σπίτι που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης η εστία της πυρκαγιάς εντοπίστηκε στην κουζίνα του οικήματος.

Σοκ στα Χανιά: Μαθητές Δημοτικού έγιναν ''λιώμα'' και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Κάποιοι μαθητές από την Κρήτη σκέφτηκαν να πάρουν για την βόλτα που θα έκαναν με το σχολείο τους μερικά μπουκάλια κρασιού και τσικουδιάς!

Όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο διευθυντής του επίμαχου δημοτικού σχολείου, κατά τη διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ, κάτι όμως που έγινε αντιληπτό και τους αφαιρέθηκαν από τους δασκάλους.

Κατά πόσον τα παιδιά πρόλαβαν να πιουν ή αν είχαν και άλλο κρασί ή τσικουδιά στις τσάντες τους, είναι άγνωστο.

«04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα παιδιών τα περισσότερα της Στ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιούν και να μεθύσουν…σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share